+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TÆT PÅ UDSOLGT
Udsolgt

UDSOLGT…Telefon og mail har glødet helt vildt! Diskotek Venus må nu melde tæt på UDSOLGT, når det gælder lørdage resten af 2017.

Flere holder fest om fredagen

Der er aktuelt en reservation på lørdag d. 4. november, som der bliver afklaring på efter sommerferien. Men ellers er første ledige lørdag d. 16. december, hvis nogen går med planer om at holde en fest op til Jul.

Dermed må 2017 siges at være endnu et særdeles travlt år for Diskotek Venus. På grund af den store efterspørgsel for at booke Diskotek Venus tænker mange alternativt. Der er flere som har valgt at holde fest om fredagen for at få Diskotek Venus til at komme og skabe fest og stemning. Der er fortsat ledige fredage at gå efter i 2017, hvis nogen vil holde fest der!

Fest over hele paletten

Efter sommerferien går det således løs hver eneste lørdag frem til og med d. 9. december med alle mulige former for fester og events rundt om i landet. Der er hele paletten fra runde fødselsdage, Julefrokoster, og store stævnefester.

Diskotek Venus ser frem til en masse gode fester, og der arbejdes på nye spændende tiltag i 2018. Fortsat rigtig god sommer til jer alle sammen, som læser med her på Diskotek Venus hjemmeside.

Vi ses derude 🙂

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production