+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TÆT PÅ UDSOLGT
Udsolgt

UDSOLGT…Telefon og mail har glødet helt vildt! Diskotek Venus må nu melde tæt på UDSOLGT, når det gælder lørdage resten af 2017.

Flere holder fest om fredagen

Der er aktuelt en reservation på lørdag d. 4. november, som der bliver afklaring på efter sommerferien. Men ellers er første ledige lørdag d. 16. december, hvis nogen går med planer om at holde en fest op til Jul.

Dermed må 2017 siges at være endnu et særdeles travlt år for Diskotek Venus. På grund af den store efterspørgsel for at booke Diskotek Venus tænker mange alternativt. Der er flere som har valgt at holde fest om fredagen for at få Diskotek Venus til at komme og skabe fest og stemning. Der er fortsat ledige fredage at gå efter i 2017, hvis nogen vil holde fest der!

Fest over hele paletten

Efter sommerferien går det således løs hver eneste lørdag frem til og med d. 9. december med alle mulige former for fester og events rundt om i landet. Der er hele paletten fra runde fødselsdage, Julefrokoster, og store stævnefester.

Diskotek Venus ser frem til en masse gode fester, og der arbejdes på nye spændende tiltag i 2018. Fortsat rigtig god sommer til jer alle sammen, som læser med her på Diskotek Venus hjemmeside.

Vi ses derude 🙂

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production