+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SURPRISE BRYLLUP
surprise bryllup fest

Surprise Bryllup – Gæster anede intet!

Lørdag d. 11. april 2015 vil blive husket af alle gæster for en overraskende fest i Tostrup Forsamlingshus ved Møldrup. Det var ikke nogen forsinket aprilsnar!

Vi skal lige noget…

Officielt var der indbudt til stor rund fødseldagsfest. Alt startede helt efter planen med at gæsterne begyndte at dukke op. Der blev sagt tillykke og givet gaver, helt som det foregår til en almindelig fødseldagsfest. Men det var ikke en ‘almindelig’ fødselsdag! Da alle gæster var vel ankommet, så tog fødselaren ordet: Vi skal lige noget…følg med!

Gevaldig overraskelse

Ikke langt fra forsamlingshuset i Tostrup ligger kirken. Ja, godt gættet. Per fyldte ganske rigtigt rundt, men  pludselig stod der også bryllup på programmet! Nogle havde regnet den ud, men der var så sandelig også en del, som fik sig en gevaldig overraskelse! Der skulle være Surprise Bryllup!

Særlig jingle til lejligheden

Med sædvanlig indlevelse så fik DJ Peter Christensen det hele til at gå op i en højere enhed. Han var i fortrolighed blevet tippet om, at det ikke ville blive en ‘almindelig fest’! Til den specielle lejlighed havde han produceret en kombineret bryllup/fødselsdags jingle. Og så gik det ellers slag i slag med både polterabend, brudevals og fødselsdagssang.

Fantastisk fest

At være en del af denne unikke fest og være med til at få det hele til at gå op i en højere enhed var en ren fornøjelse for DJ Peter Christensen. Det hele endte ud med en fantastisk fest med dans til kl. 03.

DJ Peter Christensen siger i al beskedenhed TUSIND TAK for at få muligheden for at gøre en forskel. Det var bare skønt at kunne hjælpe Per og Anette med at skabe fest og stemning med masser af god musik til deres SURPRISE BRYLLUP.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production