+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SOMMER TOUR TIL BORNHOLM
Sommer tour til bornholm

Diskotek Venus Sommer Tour kommer til Bornholm. På tirsdag d. 17. juli går det løs i Brændesgårdshaven på Bornholm fra kl. 12 – 18 med Diskotek Venus Sommer Tour. Gæste DJ er den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius.

Det bliver en eftermiddag fyldt med masser af god musik, fest og stemning. Det hele krydres med en række sjove konkurrencer med fede præmier fra Bornholm, præsenteret af DJ Peter Christensen.

Unikke præmier

Udgangspunktet for Diskotek Venus Sommer Tour er at give alle besøgende i Brændesgårdshaven en fantastisk eftermiddag med højt humør og god musik. Men de mange præmier i eftermiddagens konkurrencer skal også være med til at give vinderne endnu flere gode ferieoplevelser. Det handler om at markedsføre Brændesgårdshaven og Bornholm på den lange bane, lyder det fra DJ Peter Christensen.

Blandt de mange konkurrencer er for eksempel ‘Biltræk’ og der skal spilles ‘Bowling’ på en helt ny og anderledes måde. Det skal nok lokke nogle smil og grin frem blandt både deltagere og publikum.

Gæste DJ er Jørgen de Mylius

Diskotek Venus Sommer Tour har selveste Jørgen de Mylius med som gæste DJ. Jørgen de Mylius karriere går helt tilbage til 1963, hvor han første gang tonede ud i æteren på det dengang nye P3. Siden fulgte en lang række TV-programmer som Stardust, Popnøglen og ikke mindst Eldorado.

Nu om dage kan Jørgen de Mylius høres hver dag med programmet ‘Hithouse’ og hver søndag med en radioudgave af ‘Eldorado’. Altsammen på DR P5. Til Diskotek Venus Sommer Tour optræder Jørgen de Mylius med hans kendte ‘Eldorado Show’. Som noget ekstra byder han også på en Grandprix Quiz.

Stor opbakning fra sponsorer

Det har været fantastisk at opleve den store opbakning til at sponsorere en række flotte præmier. Der skal derfor lyde en stor tak til alle som har bakket op om Diskotek Venus Sommer Tour. Vinderne i konkurrencerne kan glæde sig til fede præmier, som giver en ekstra god oplevelse på Bornholm.

Diskotek Venus Sommer Tour retter en stor tak til følgende sponsorer:

Bornholmer Færgen, Nexø Gamle Røgeri, Tovbanen, Bornholms Middelaldercenter, Bornholmertårnet, Gudhjem-Special, Christians Ø Farten, Kaffehuset JDE og Brændesgårdshaven.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ser frem til nogle festlige timer i Brændesgårdshaven. Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og opleve den gode musik og stemning. Og måske er man heldig at vinde i en af de mange konkurrencer.

Sommerhilsner

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production