+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SOMMER TOUR I SKIVE MED FEDE PRÆMIER
Sommer Tour Skive

SOMMER TOUR I SKIVE MED FEDE PRÆMIER

Diskotek Venus Sommer Tour kom i år også til Skive. Solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel, da det fredag d. 19. august 2022 gik løs med Diskotek Venus Sommer Tour på Posttorvet i Skive. Det skete i forbindelse med Post Nord Danmark Rundt hvor 4. etape havde Skive som både start og målby.

 

Konceptet var med undtagelse af børne MGP det samme som i Brændesgårdshaven på Bornholm. Masser af god musik tilsat sjove konkurrencer med fede præmier. Med som gæste DJ var på vanlig vis den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius. Han optrådte to gange med hans kendte ELDORADO SHOW.

FEDE PRÆMIER

Jonas Vingegaard stillede ikke op til start i Post Nord Danmark Rundt. I stedet var han gavmild, og satte sin autograf på 3 stk. Tour trøjer. De var nogle særdeles populære præmier i nogle af de sjove konkurrencer. Men der var også en fed præmie til en vovehals. Den lokale faldskærmsklub West Jump havde nemlig også sat et Tandemspring på højkant. Til en børnefamilie var der billetter til Legoland sponsoreret af bilfirmaet Dahl-Pedersen. Og sidst men ikke mindst kunne der vindes en stribe gavekort fra Skive Handel til en masse andre heldige vindere i de sjove konkurrencer.

Ingen havde regnet med, at de skulle trække i en bil eller spille bowling med en plæneklipper, som blot var et par af de sjove konkurrencer. Tusind tak til Bonde Maskiner for lån af plæneklipper.

BOOKING AF JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er både gode venner og DJ kolleger. De er begge musikgale, og elsker at skabe fest og stemning til fester og events rundt om i landet. Nu har de også sat flueben ud for Skive, hvor de har optrådt sammen. I denne omgang med Diskotek Venus Sommer Tour.

Vil du booke Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen til Diskotek Venus Sommer Tour 2023 så send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer til info@diskotekvenus.dk. Det gælder også forespørgsel på pris og ledige datoer til en 80’er fest, julefrokost, firmafest, foreningsfest, festival, osv.

Festlige hilsner

Peter Christensen, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production