+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SIMESTED KRO REUNIONFEST 2019 BLEV EN KÆMPE SUCCES
Simested Kro Reunionfest blev en kæmpe succes

imested Kro Reunionfest 2019 blev en kæmpe succes. Der var fest, stemning, STRIP og god musik.

Der var i lørdags d. 12. oktober 2019 trængsel ved indgangen til Simested Kro, da der blev afholdt Reunionfest, som var udsolgt! Det er 10 år siden, at der første gang blev afholdt en Reunionfest efter at kroen stoppede med sine diskoteksaftener. Derfor syntes jeg som kroens faste DJ op gennem 80’erne, at Simested Kro og dens mange gæster fra gamle dage skulle have en ny Reunionfest.

Gensyn med tidligere personale

Den idé var der stor opbakning til. I lørdags mødte en lang række festglade gæster derfor op til fest og stemning som i de gamle dage. Hele kroen var åben, lige fra den store sal til restaurant/krostue og Hestestalden. IF Kvik/Aalestrup hjalp til med salg af drikkevarer samt afrydning af borde. Desuden var der gensyn med flere fra det tidligere bar personale og kontrollører.

Landskendt for striptease

Simested Kro blev før i tiden landskendt for sine torsdage med Striptease. Og naturligvis ingen Reunionfest uden en stripper. Miss Cha Cha kom og leverede et forrygende show til stor jubel for alle de fremmødte Reunion gæster. De stod tæt pakket omkring dansegulvet i mens Miss Cha Cha smed klunset. Hun inviterede også et af mandfolkene til at være med, præcis som i de gamle dage!

Reunionfest i 2020?

Simested Kro Reunionfest 2019 blev en kæmpe succes. Der gik ikke lang tid før der var flere som på Diskotek Venus facebookside gav udtryk for, at Reunionfesten gerne må gentages. Der skal denne gang ikke gå 10 år, har det lydt fra flere deltagere til den seneste Reunionfest! Jeg er meget glad for, at jeg tog initiativet til at få Reunionfesten arrangeret. Det var pragtfuldt at genskabe stemningen og spille en masse god musik fra mine mange år som DJ på Simested Kro. Med det store fremmøde, og de mange positive tilbagemeldinger, så skal jeg nok tage initiativet til at arrangere endnu en Reunionfest.

Opdatering 15. maj 2020 

Nu er der desværre sket det, at de nuværende ejere af Simested Kro gennem 22 år, Lis og John, har erklæret kroen konkurs. Det er sket som en konsekvens af coronakrisen. Det er meget trist, hvis historien om Simested Kro skal stoppe her. Jeg håber, at der kommer nye ejere eller der på anden måde bliver sikret fremtidig drift af Simested Kro.

Jeg krydser fingre for, at det bliver muligt for mig at få arrangeret en ny Reunionfest, både i forhold til coronavirus og en genåbning af kroen. En genåbning kunne jo passende slås sammen med en Reunionfest.

Indtil videre er der herunder mulighed for at se eller gense en ti minutter lang video med glimt og højdepunkter fra Simested Kro Reunionfest 2019…God fornøjelse!

Festlige hilsner

Peter, Mobil Diskotek Venus

Opdateret: 150520

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production