+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SHONA LAING – OVERBOARD – GEMT ELLER GLEMT
Shona Laing Overboard

Shona Laing ‘Overboard’ – en gemt eller glemt sang fra starten af 80’erne. Få genopfrisket eller udvidet din musikviden med historien om ‘Overboard’.

Tilbage i 1981 stiftede DJ Peter Christensen for første gang bekendtskab med Shona Laing. Han faldt straks for den for ham ukendte sangerinde Shona Laing med sangen ‘Overboard’.

Kunne være endt på Eldorado 8

‘Overboard’ er en yderst velskrevet og velklingende sang, som fik en del afspilninger i starten af 80’erne. Siden er den desværre gået i glemmebogen hos de fleste. Den havde bestemt potentiale til at komme med på Eldorado 8, hvis den ellers var blevet til noget. DJ Peter Christensen har i stedet renset og digitaliseret ‘Overboard’ til brug ved kommende 80’er fester og Eldorado Shows med Jørgen de Mylius.

Adskillige hits i New Zealand

Shona Laing kommer fra New Zealand, og er født d. 9. oktober 1955. Hjemme i New Zealand har hun haft adskillige hits, og det er også blevet til nogle få internationale hits. De to mest kendte numre er vel nok (Glad I’m) Not A Kennedy og Soviet Snow. Begge numre er inkluderet på albummet South fra 1987.

Men allerede i 1981 bemærkede DJ Peter Christensen nummeret ‘Overboard’. Den blev udgivet som single fra albummet ‘Tied To The Tracks’. ‘Overboard’ gjorde ikke det store væsen af sig på hitlisterne herhjemme. Den var alligevel et populært nummer, når det blev spillet de steder Peter Christensen var DJ.

Ophold i England

Shona Laings talent førte til syv år i England fra 1975 til 1982. Opholdet var medvirkende til, at ‘Overboard’ også blev udsendt i Danmark på single. Under opholdet i England blev det også til medvirken på albummet ‘Somewhere In Africa’ med Manfred Man’s Earth Band. I øvrigt sammen med hendes New Zealandske ven Chris Thompson. Tilbage i hjemlandet har Shona Laing også bidraget med musik og spillet med i actionfilmen Shaker Run fra 1985.

Optaget i Music Hall Of Fame

Shona Laing blev for ikke så længe siden i 2013 optaget i New Zealands Music Hall Of Fame som modtager af The Legacy Award. Det var for hendes indsats med at skabe og forme musikindustrien i New Zealand.

Aktuelt kan Shona Laing lejlighedsvis opleves til koncerter hjemme i New Zealand. Der har hun en mindre, men til gengæld trofast og dedikeret fanskare.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production