+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SHAKIRA CHANTAJE – NY SINGLE
Shakira Chantaje

Shakira ”Chantaje” er ikke bare et hit i Latinamerika, Spanien m.fl. men også på vej til at blive et kæmpehit i USA, hvor der bor mange ”hispanics”. Og “Chantaje” får mere og mere opmærksomhed og spins i andre lande.

Hitliste placeringerne taler sit tydelige sprog…

# 1 Hot Latin

# 1 Latin Airplay

# 1 Latin Pop Songs

# 1 i 17 lande på iTunes

Latin-Popstjerne

Shakira har flere gange både vist og modbevist, at hun hitter stort, når man måske mindst venter det! Hold varmen i den kolde tid med ”Chantaje”. Shakira er den største kvindelige latin-popstjerne, med over 1,2 milliarder YouTube-views af Waka Waka. Den er stadig en af de mest sete videoer på kanalen.

Milliarder af visninger

Giganthits som ”Whenever, Wherever” , ”Hips Don’t Lie” og ”Can’t Remember To Forget You” Ft. Rihanna har alle samlet views på over flere milliarder! Shakira har millioner af Spotify streams, og før den tid over 125 millioner solgte albums og endnu flere singler.

Hendes seneste hit ”La Bicicleta” der var et kæmpe sommerhit i Latin Amerika, Spanien m.fl. er oppe over 115 millioner streams. Efter kun få uger er den nye ”Chantaje” oppe på 22,5 millioner streams.

Mandligt modstykke

Maluma er den nye store mandlige latinamerikanske stjerne. Han kommer som Shakira fra Colombia. Han har haft flere hits som solist. Senest med Ricky Martin på ”Vente Pa Ca”, som bl.a danske Chief 1 var med til at lave.

www.youtube.com/watch

https://www.facebook.com/shakira/
https://www.facebook.com/MALUMAMUSIK/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production