+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SHAKIRA CHANTAJE – NY SINGLE
Shakira Chantaje

Shakira ”Chantaje” er ikke bare et hit i Latinamerika, Spanien m.fl. men også på vej til at blive et kæmpehit i USA, hvor der bor mange ”hispanics”. Og “Chantaje” får mere og mere opmærksomhed og spins i andre lande.

Hitliste placeringerne taler sit tydelige sprog…

# 1 Hot Latin

# 1 Latin Airplay

# 1 Latin Pop Songs

# 1 i 17 lande på iTunes

Latin-Popstjerne

Shakira har flere gange både vist og modbevist, at hun hitter stort, når man måske mindst venter det! Hold varmen i den kolde tid med ”Chantaje”. Shakira er den største kvindelige latin-popstjerne, med over 1,2 milliarder YouTube-views af Waka Waka. Den er stadig en af de mest sete videoer på kanalen.

Milliarder af visninger

Giganthits som ”Whenever, Wherever” , ”Hips Don’t Lie” og ”Can’t Remember To Forget You” Ft. Rihanna har alle samlet views på over flere milliarder! Shakira har millioner af Spotify streams, og før den tid over 125 millioner solgte albums og endnu flere singler.

Hendes seneste hit ”La Bicicleta” der var et kæmpe sommerhit i Latin Amerika, Spanien m.fl. er oppe over 115 millioner streams. Efter kun få uger er den nye ”Chantaje” oppe på 22,5 millioner streams.

Mandligt modstykke

Maluma er den nye store mandlige latinamerikanske stjerne. Han kommer som Shakira fra Colombia. Han har haft flere hits som solist. Senest med Ricky Martin på ”Vente Pa Ca”, som bl.a danske Chief 1 var med til at lave.

www.youtube.com/watch

https://www.facebook.com/shakira/
https://www.facebook.com/MALUMAMUSIK/

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production