+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SANNE SALOMONSEN 60 ÅR – HURRA
Sanne Salomonsen 60 år

Hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen 60 år – Hurra!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kipper med flaget og ønsker stort tillykke til Sanne Salomonsen med sin 60 års fødselsdag.

Sanne var heldig

Tilbage i 80’erne fik DJ Peter Christensen for alvor øjne og ører op for Sannes musik. Når der var fest, så blev musikken med Sanne Salomonsen jævnligt fundet frem. Det gør den stadigvæk! Nogle af numrene fra dengang som gik rent ind var “Kød Og Blod” og “Kærligheden Kalder”. Vi var mange som frygtede det værste, da Sanne i maj 2006 blev ramt af en blodprop i hjernen. Men hun var heldig at få den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt. Hun blev også behandlet af en læge som vidste, hvad det handlede om. Det betød, at Sanne Salomonsen kunne vende tilbage til livet og musikken. Sanne fik et fantastisk comeback med nummeret “Taxa”!

Succes med andre

Men også numre fra tiden med Sneakers skal bestemt ikke glemmes her på Sannes 60 års fødselsdag. DJ Peter Christensen har masser af gange fået ønsker på at spille “Johnny På Havet”, “Sui Sui” og ikke mindst “Woodoo”.  

Der har også været flere tilfælde hvor Sanne Salomonsen med stor succes har sunget sammen med andre danske musiknavne. Den allerstørste succes må nok siges at være “Den Jeg Elsker”. Sanne har skrevet teksten og Anne Linnet har komponeret musikken. Da Thomas Helmig og Søs Fenger også blev koblet på, så var der dømt hit og landeplage!!!

Glemmer ikke at hun var tæt på at dø

Det her er blot et lille udpluk af alt det som Sanne Salomonsen har givet os af musikalske oplevelser indtil nu. Glæd dig til foråret hvor Sanne Salomonsen drager afsted på en stor Danmarks turné.

Hun glemmer dog ikke, at hun har været tæt på at dø. Sanne Salomonsen er således blevet ambassadør for både hjerte- og hjerneskadeforeningen.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production