+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SANNE SALOMONSEN 60 ÅR – HURRA
Sanne Salomonsen 60 år

Hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen 60 år – Hurra!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kipper med flaget og ønsker stort tillykke til Sanne Salomonsen med sin 60 års fødselsdag.

Sanne var heldig

Tilbage i 80’erne fik DJ Peter Christensen for alvor øjne og ører op for Sannes musik. Når der var fest, så blev musikken med Sanne Salomonsen jævnligt fundet frem. Det gør den stadigvæk! Nogle af numrene fra dengang som gik rent ind var “Kød Og Blod” og “Kærligheden Kalder”. Vi var mange som frygtede det værste, da Sanne i maj 2006 blev ramt af en blodprop i hjernen. Men hun var heldig at få den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt. Hun blev også behandlet af en læge som vidste, hvad det handlede om. Det betød, at Sanne Salomonsen kunne vende tilbage til livet og musikken. Sanne fik et fantastisk comeback med nummeret “Taxa”!

Succes med andre

Men også numre fra tiden med Sneakers skal bestemt ikke glemmes her på Sannes 60 års fødselsdag. DJ Peter Christensen har masser af gange fået ønsker på at spille “Johnny På Havet”, “Sui Sui” og ikke mindst “Woodoo”.  

Der har også været flere tilfælde hvor Sanne Salomonsen med stor succes har sunget sammen med andre danske musiknavne. Den allerstørste succes må nok siges at være “Den Jeg Elsker”. Sanne har skrevet teksten og Anne Linnet har komponeret musikken. Da Thomas Helmig og Søs Fenger også blev koblet på, så var der dømt hit og landeplage!!!

Glemmer ikke at hun var tæt på at dø

Det her er blot et lille udpluk af alt det som Sanne Salomonsen har givet os af musikalske oplevelser indtil nu. Glæd dig til foråret hvor Sanne Salomonsen drager afsted på en stor Danmarks turné.

Hun glemmer dog ikke, at hun har været tæt på at dø. Sanne Salomonsen er således blevet ambassadør for både hjerte- og hjerneskadeforeningen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production