+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ROLLING STONES NUMMER ET I SEKS ÅRTIER
rolling stones nummer et i seks årtier

Rolling Stones et i seks årtier. De garvede rocklegender Rolling Stones har skrevet britisk musikhistorie. Rolling Stones indtog i går, fredag d. 11. september toppen af den britiske albumhitliste. Det har Rolling Stones gjort mange gange siden starten i 1962. Men denne gang er speciel!

Album fra 1973 banede vejen

Det er en historisk bedrift, da Rolling Stones denne gang er det første band med et album på førstepladsen i seks forskellige årtier. Det oplyser Official Charts Company ifølge nyhedsbureauet Reuters. Det er vildt!

Det gør historien endnu vildere, at rekorden er kommet i hus takket være en genudgivelse af Rolling Stones albummet “Goats Head Soup”. Det strøg direkte ind på førstepladsen på den britiske album hitliste. Albummet blev oprindeligt udgivet helt tilbage i 1973, hvor det også lå nummer ét!

Kun The Beatles slår dem

Med den nye topplacering har Rolling Stones nu toppet den britiske albumhitliste i alt 13 gange på lige fod med Elvis Presley og Robbie Williams.

Indtil videre er det fortsat kun The Beatles, som sidder tungt på rekorden med flest gange på førstepladsen. Det er sket intet mindre end 15 gange, at The Beatles har lagt i toppen på den britiske album hitliste, oplyser Official Charts Company.

Forventer bestseller

The Rolling Stones har også gang i den på butiks fronten. I onsdags slog de dørene op i London til deres første merchandise-butik.

Men hvorfor åbne en butik i en tid med coronavirus, vil mange sikkert spørge? Det skyldes vores evige optimisme, lød det fra Mick Jagger, forud for åbningen ifølge nyhedsbureauet AFP.

At de følger med tiden bevidnes med salg af mundbind med Rolling Stones ikoniske logo. Det forestiller en mund, som rækker tunge. Dette nye tiltag forventer Stones bliver en bestseller. Men ellers finder man også en masse af det mere traditionelle merchandise. Alt lige fra T-shirts, jakker, vandflasker, notesbøger, paraplyer og pakker med plektre.

På musikfronten er Rolling Stones også stadig i fuldt vigør. De turnerer fortsat jævnligt, selv om både forsanger Mick Jagger og guitarist Keith Richards, begge forlængst er fyldt 70 år.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production