+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ROCKLEGENDEN MEAT LOAF ER DØD
Meat Loaf er død

Rocklegenden Meat Loaf er død. Han blev 74 år gammel. Meat Loaf er et kunstnernavn og hans borgerlige navn er Michael Lee Aday. Men han blev født med navnet Marvin Lee Aday, d. 27. september 1947 i Dallas, Texas.

En af de første gange, hvor jeg blev opmærksom på Meat Loaf, var i min første tid som DJ på Simested Kro i starten af 80’erne. På det tidspunkt var Meat Loaf’s andet album ‘Bat Out Of Hell’ stadig kun ganske få år gammelt. Mange gæster på kroen kom og ønskede specielt nummeret ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’. Men også numrene ‘Two Out Of Three Ain’t Bad’ og titel nummeret ‘Bat Out Of Hell’ var publikums favoritter.

Grammy for bedste rockvokal

I 1993 kom albummet ‘Bat Out Of Hell II som inkluderede kæmpe hittet ‘I’d Do Anything But Love’. Jeg har ikke tal for hvor mange gange jeg har spillet dette kæmpe hit. Det gælder både under min tid som studievært på Radio Viborg og som DJ til diverse fester rundt omkring i landet. Dette kæmpe hit kombineret med Meat Loaf’s kraftfulde sangstemme skaffede ham også i 1993 en Grammy for bedste rockvokal! Der hersker ingen tvivl om at Meat Loaf’s musik har kvalitet, og har begejstret fans verden over. Det understreges også af at albummet ‘Bat Out Of Hell’ fra 1977 er solgt i over 43 millioner eksemplarer. Det er dermed et af de bedst sælgende albums nogensinde.

Medvirkede også på film

Meat Loaf er blandt de fleste sikkert mest kendt for sin musik, men Meat Loaf har også været på rollelisterne i adskillige film, skriver tv2.dk. Filmsiden IMDB krediterer ham som skuespiller i hele 108 produktioner. Det omfatter blandt andet filmene ‘Fight Club’ fra 1999, og det stjernespækkede ‘Rocky Horror Picture Show’ fra 1975.

Hjælp fra komiker

En væsentlig del af den pludselige succes, tilskrev Meat Loaf i et interview med Rolling Stone Magazine i april 2021 den afdøde komiker John Belushi. Belushi hjalp Meat Loaf med at lande en optræden i det populære tv-show ‘Saturday Night Live’ i 1978. Han huskede at gå fra at sælge “ingen album” til at gå “fem gange platin”. Det betyder i USA fem millioner solgte enheder.

Stop aldrig med at rocke

Meat Loaf er død, og på hans Facebook-side står der oversat til dansk:

Vi ved, hvor meget han betød for så mange af jer. Vi sætter virkelig pris på al den kærlighed og støtte vi får. Vi går gennem denne tid med sorg over at miste en så inspirerende kunstner og smuk mand. Vi takker jer for forståelsen for vores behov for privatliv på nuværende tidspunkt. Fra hans hjerte til jeres sjæle… stop aldrig med at rocke!

Med døden af Meat Loaf kan man sige, at det sidste lys er slukket og festen er forbi. Det er nemlig samtidig under et år siden at Jim Steinman også døde. Han var manden bag mange af Meat Loaf’s største hits, og afgik  ved døden i april 2021.

Da beskeden fra Meat Loaf’s efterladte lyder…Stop aldrig med at rocke…så er herunder et link til videoen af ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’ til minde om en af de største rockmusikere gennem flere årtier.

Meat Loaf…Hvil i fred!

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production