+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ROCKLEGENDEN MEAT LOAF ER DØD
Meat Loaf er død

Rocklegenden Meat Loaf er død. Han blev 74 år gammel. Meat Loaf er et kunstnernavn og hans borgerlige navn er Michael Lee Aday. Men han blev født med navnet Marvin Lee Aday, d. 27. september 1947 i Dallas, Texas.

En af de første gange, hvor jeg blev opmærksom på Meat Loaf, var i min første tid som DJ på Simested Kro i starten af 80’erne. På det tidspunkt var Meat Loaf’s andet album ‘Bat Out Of Hell’ stadig kun ganske få år gammelt. Mange gæster på kroen kom og ønskede specielt nummeret ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’. Men også numrene ‘Two Out Of Three Ain’t Bad’ og titel nummeret ‘Bat Out Of Hell’ var publikums favoritter.

Grammy for bedste rockvokal

I 1993 kom albummet ‘Bat Out Of Hell II som inkluderede kæmpe hittet ‘I’d Do Anything But Love’. Jeg har ikke tal for hvor mange gange jeg har spillet dette kæmpe hit. Det gælder både under min tid som studievært på Radio Viborg og som DJ til diverse fester rundt omkring i landet. Dette kæmpe hit kombineret med Meat Loaf’s kraftfulde sangstemme skaffede ham også i 1993 en Grammy for bedste rockvokal! Der hersker ingen tvivl om at Meat Loaf’s musik har kvalitet, og har begejstret fans verden over. Det understreges også af at albummet ‘Bat Out Of Hell’ fra 1977 er solgt i over 43 millioner eksemplarer. Det er dermed et af de bedst sælgende albums nogensinde.

Medvirkede også på film

Meat Loaf er blandt de fleste sikkert mest kendt for sin musik, men Meat Loaf har også været på rollelisterne i adskillige film, skriver tv2.dk. Filmsiden IMDB krediterer ham som skuespiller i hele 108 produktioner. Det omfatter blandt andet filmene ‘Fight Club’ fra 1999, og det stjernespækkede ‘Rocky Horror Picture Show’ fra 1975.

Hjælp fra komiker

En væsentlig del af den pludselige succes, tilskrev Meat Loaf i et interview med Rolling Stone Magazine i april 2021 den afdøde komiker John Belushi. Belushi hjalp Meat Loaf med at lande en optræden i det populære tv-show ‘Saturday Night Live’ i 1978. Han huskede at gå fra at sælge “ingen album” til at gå “fem gange platin”. Det betyder i USA fem millioner solgte enheder.

Stop aldrig med at rocke

Meat Loaf er død, og på hans Facebook-side står der oversat til dansk:

Vi ved, hvor meget han betød for så mange af jer. Vi sætter virkelig pris på al den kærlighed og støtte vi får. Vi går gennem denne tid med sorg over at miste en så inspirerende kunstner og smuk mand. Vi takker jer for forståelsen for vores behov for privatliv på nuværende tidspunkt. Fra hans hjerte til jeres sjæle… stop aldrig med at rocke!

Med døden af Meat Loaf kan man sige, at det sidste lys er slukket og festen er forbi. Det er nemlig samtidig under et år siden at Jim Steinman også døde. Han var manden bag mange af Meat Loaf’s største hits, og afgik  ved døden i april 2021.

Da beskeden fra Meat Loaf’s efterladte lyder…Stop aldrig med at rocke…så er herunder et link til videoen af ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’ til minde om en af de største rockmusikere gennem flere årtier.

Meat Loaf…Hvil i fred!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production