+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ROBBIE WILLIAMS OVERRASKER MED NY GRUPPE
robbie williams overrasker med ny gruppe

Robbie Williams overrasker med ny gruppe. Det var overraskende, da Robbie Williams for nylig lod nyheden komme for dagens lys i en livestreaming på hans Instagram profil.

Tiden med Take That lader dermed til at være definitivt slut. Robbie er gået sammen med to australske sangskrivere, og har startet et nyt kapitel og musikalsk samarbejde.

Robbie Williams fortalte, at han har startet et lille projekt med hans to venner, Flynn Francis og Tim Metcalfe. Vi danner et band, folkens, lød det ifølge NME fra Robbie Williams på Instagram.

Kunst og musik skal forenes

Det nye band har endnu ikke noget navn. Men Robbie Williams har allerede sange klar og store planer for sit nye musikalske projekt, der også omfatter Robbies egne kunstmalerier.

Jeg lejer et sted, der om dagen skal fungere som galleri for min kunst, og om aftenen forvandles det til et spillested. Det skal ske med store fester med fokus på elektronisk musik, og også med mig selv som DJ, fortæller Robbie Williams.

Williams håber også, at kunne rejse rundt med den nye musik og drømmer om at optræde i storbyer som Berlin og Tokyo.

Sangerens nye bandkammerater, Flynn Francis og Tim Metcalfe, har tidligere arbejdet sammen med Williams på flere udgivelser. Herunder albummet ‘Take The Crown’ fra 2012, der ramte førstepladsen på salgslisterne i Storbritannien, Irland og Tyskland.

Det er et passionsprojekt

Målet med den nye gruppe er ikke at genindtage toppen på alverdens hitlister. Den tid hvor jeg fokuserede på singler, og at mine sange lå højt på listerne er jeg rykket videre fra.

Det nye projekt er jeg virkelig begejstret over. Det er et passions projekt. Hvis der sker noget godt, er det fedt! Men hvis ikke, så har jeg bare haft det sjovt, lød det fra Robbie Williams på Instagram.

Som DJ igennem indtil videre 40 år, har jeg først spillet musikken med Robbie Williams i gruppen Take That. Senere er Robbies populære soloudspil kommet til. Blandt andet kæmpe hittene ‘Something Beautiful’ og ‘Angels’, som gik rent ind hos mit publikum. Det skal blive interessant at høre, hvad Robbie & Co. disker op med.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production