+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH VERDEN KA’ VENTE – NYT ALBUM
Rasmus Seebach Verden ka' vente

Rasmus Seebach “Verden Ka’ Vente” – Seebach er klar med sit fjerde album.

16 superfans fik som de allerførste lejlighed til at høre alle sangene fra det nye album, torsdag d. 29. oktober. Der har også været fire “skattejagter” rundt om i landet, hvor skatten var en særlig pakke. Pakken indeholdte en signeret ”Verden Ka’ Vente” CD, en plakat og 2 x fribilletter til Rasmus Seebachs forårstour. Sidst men ikke mindst var der også en helt speciel invitation til releasekoncerten fredag d. 6. november med i pakken.

Fantastisk modtagelse

Første single fra albummet, “Uanset”, har fået en fantastisk modtagelse. Allerede før sangen udkom, lå den nummer 1 på iTunes på grund af forudbestillinger. På Spotify Danmark formåede sangen at blive det mest streamede track nogensinde på releasedagen. “Uanset” strøg også hurtigt til tops som nummer ét på den officielle trackliste og airplay chart. Siden har sangen lagt i høj rotation på landets radiostationer og opnået guld for over 30.000 solgte singler.

Uofficielt remix

Til de som skal til en Julefrokost med DJ Peter Christensen, kan glæde sig til en særlig Rasmus Seebach oplevelse. Han forventer at modtage en yderst dansabel udgave af “Uanset”, som formentlig ikke bliver officielt udsendt, glæd dig! 

Besøger Strøget i København

På lørdag besøger Rasmus Seebach Fona 2000 på Strøget midt i København. Mellem kl. 12 og 13 sidder han klar til at skrive autografer på sin nye “Verden Ka’ Vente” CD. På Rasmus Seebachs Facebookside ligges der op til, at Rasmus i næste uge også kommer til andre dele af landet for at skrive autografer.

Hypen er stor omkring Rasmus Seebachs nye album. Nedtællingen til den officielle udgivelse fortsætter og i morgen er det udover EF Dag (endelig fredag) også store RS Dag (Rasmus Seebach).

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production