+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH UANSET – NY SINGLE
Rasmus Seebach Uanset

Rasmus Seebach “Uanset” – Ny single

I dag torsdag d. 10. september kl. 07.00 havde Rasmus Seebach “Uanset” premiere på radioerne landet over. Og i morgen fredag udkommer den nye single officielt.

Klassisk Seebach

“Uanset” er Rasmus Seebach som vi kender ham. Det er god popmusik som der allerede kan synges med på blot man har hørt den et par gange. Der bliver ikke eksperimenteret med en ny lyd, bortset fra at nogen sikkert vil opfatte “Uanset” som lidt 80’er agtig. Det er helt klassisk Seebach og et popnummer som de trofaste fans omgående vil tage til sig.

Varmer op til nyt album

Det nye udspil varmer op til et længe ventet nyt album med Rasmus Seebach, som er sat til at blive udgivet fredag d. 6. november.

At dømme efter de første reaktioner fra Rasmus Seebach fans, så er der dømt hit allerede fra starten.

Følg med på tur i morgen

I morgen fredag skal Rasmus Seebach rundt i landet og lave interviews og fortælle om sin nye sang. Han deler nogle af øjeblikkene på både Facebook og Instagram, hvis nogen har tid og lyst til at følge med.

Første live fremførelse i Vild Med Dans

Desuden kan Rasmus Seebach fredag aften d. 11. september opleves i sæsonpremieren af Vild Med Dans på TV 2, hvor “Uanset” bliver fremført live for første gang.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production