+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH UANSET – NY SINGLE
Rasmus Seebach Uanset

Rasmus Seebach “Uanset” – Ny single

I dag torsdag d. 10. september kl. 07.00 havde Rasmus Seebach “Uanset” premiere på radioerne landet over. Og i morgen fredag udkommer den nye single officielt.

Klassisk Seebach

“Uanset” er Rasmus Seebach som vi kender ham. Det er god popmusik som der allerede kan synges med på blot man har hørt den et par gange. Der bliver ikke eksperimenteret med en ny lyd, bortset fra at nogen sikkert vil opfatte “Uanset” som lidt 80’er agtig. Det er helt klassisk Seebach og et popnummer som de trofaste fans omgående vil tage til sig.

Varmer op til nyt album

Det nye udspil varmer op til et længe ventet nyt album med Rasmus Seebach, som er sat til at blive udgivet fredag d. 6. november.

At dømme efter de første reaktioner fra Rasmus Seebach fans, så er der dømt hit allerede fra starten.

Følg med på tur i morgen

I morgen fredag skal Rasmus Seebach rundt i landet og lave interviews og fortælle om sin nye sang. Han deler nogle af øjeblikkene på både Facebook og Instagram, hvis nogen har tid og lyst til at følge med.

Første live fremførelse i Vild Med Dans

Desuden kan Rasmus Seebach fredag aften d. 11. september opleves i sæsonpremieren af Vild Med Dans på TV 2, hvor “Uanset” bliver fremført live for første gang.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production