+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH TAK FOR TUREN – NYT ALBUM
Rasmus Seebach tak for turen 10 års jubilæum

Rasmus Seebach ‘Tak For Turen’ – Nyt album markerer 10 års jubilæum!

Rasmus Seebach varmer op til 10-års jubilæum med udgivelsen af en ny single. Rasmus Seebach er i dag, fredag d. 11. oktober, ude med sin nye single ‘Beautiful’. Her varmer det danske musikfænomen fortsat op til sit album ‘Tak for Turen’, der udkommer den 8. november. Albummet markerer et 10 års jubilæum for Rasmus Seebach. Det fejrer han i den kommende tid med nyt album og gaver til alle sine fans.

Med ‘Beautiful’ har Rasmus Seebach på ny begået en sang fyldt med charme og kærlighed. Den forfører enhver lytter med en uimodståelig melodi. Teksten handler om, når en smuk kvinde fejer benene væk under dig.

Hyldest til kæresten

“Sommetider når jeg ser på min pige, så fatter jeg egentlig ikke, hvordan i alverden jeg fik hende med på idéen om, at hun skulle være min.”  
“Det kan ske, at man bliver meget betaget af en kvindes ydre. Måden, hun bevæger sig på. Måden, hvorpå hun taler og griner”, lyder det fra Rasmus Seebach. “Jeg har lavet en sang om det første møde, hvor benene bliver fejet fuldstændig væk under én. Fordi hun simpelthen bare ser så dejlig ud. Hvor det eneste, man lige kan få fremstammet, er “DU’ SÅ BEAUTIFUL!!!”.

10 års jubilæums album – Tak for turen

Den nye sang vil være at finde på det kommende Rasmus Seebach ‘Tak for Turen’ album. Udgivelsen samler op på de største klassikere fra hele karrieren, og indeholder også en EP med nye sange. Blandt andet ‘Beautiful’ og singlen ’Lovesong’.

Begivenhedsrig karriere

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, og siden er det kun gået én vej for Rasmus.

I løbet af de seneste 10 år har han slået salgsrekorder, begejstret med koncerter for tusindvis af publikummer og samlet folk over hele Danmark på tværs af generationer.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production