+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH TAK FOR TUREN – NYT ALBUM
Rasmus Seebach tak for turen 10 års jubilæum

Rasmus Seebach ‘Tak For Turen’ – Nyt album markerer 10 års jubilæum!

Rasmus Seebach varmer op til 10-års jubilæum med udgivelsen af en ny single. Rasmus Seebach er i dag, fredag d. 11. oktober, ude med sin nye single ‘Beautiful’. Her varmer det danske musikfænomen fortsat op til sit album ‘Tak for Turen’, der udkommer den 8. november. Albummet markerer et 10 års jubilæum for Rasmus Seebach. Det fejrer han i den kommende tid med nyt album og gaver til alle sine fans.

Med ‘Beautiful’ har Rasmus Seebach på ny begået en sang fyldt med charme og kærlighed. Den forfører enhver lytter med en uimodståelig melodi. Teksten handler om, når en smuk kvinde fejer benene væk under dig.

Hyldest til kæresten

“Sommetider når jeg ser på min pige, så fatter jeg egentlig ikke, hvordan i alverden jeg fik hende med på idéen om, at hun skulle være min.”  
“Det kan ske, at man bliver meget betaget af en kvindes ydre. Måden, hun bevæger sig på. Måden, hvorpå hun taler og griner”, lyder det fra Rasmus Seebach. “Jeg har lavet en sang om det første møde, hvor benene bliver fejet fuldstændig væk under én. Fordi hun simpelthen bare ser så dejlig ud. Hvor det eneste, man lige kan få fremstammet, er “DU’ SÅ BEAUTIFUL!!!”.

10 års jubilæums album – Tak for turen

Den nye sang vil være at finde på det kommende Rasmus Seebach ‘Tak for Turen’ album. Udgivelsen samler op på de største klassikere fra hele karrieren, og indeholder også en EP med nye sange. Blandt andet ‘Beautiful’ og singlen ’Lovesong’.

Begivenhedsrig karriere

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum, og siden er det kun gået én vej for Rasmus.

I løbet af de seneste 10 år har han slået salgsrekorder, begejstret med koncerter for tusindvis af publikummer og samlet folk over hele Danmark på tværs af generationer.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production