+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RASMUS SEEBACH – FØR VI MØDTE DIG
rasmus seebach før vi mødte dig

Rasmus Seebach udkommer i dag fredag d. 24. november med albummet ‘Før Vi Mødte Dig’. Dermed er ventetiden for de mange Rasmus Seebach fans landet over endelig slut udgivelsen af Seebachs 5. album.

Det nye album er meget personligt og dedikeret til Rasmus Seebachs søn Holger, som kom til verden i starten af 2017.

Trickindspilning af ‘Andeby’

Som DJ gennem foreløbig 37 år har jeg i alle årene spillet musik med Rasmus Seebachs far, Tommy Seebach. På det nye album er der i flere tilfælde lige linjer mellem far og søn. Det kommer tydeligt til udtryk i sangen “Andeby”. Den vil uden tvivl blive en af de foretrukne sange hos Rasmus Seebachs fans. For omkring 10 år siden fik familien Seebach adgang til nogle gamle masterbånd med Tommy Seebach. De er nu blevet nænsomt digitaliseret. På den måde har Rasmus Seebach lavet en trickindspilning af “Andeby”. Her kan han for første gang høres synge sammen med Tommy. Sådan noget skal man være meget varsom med at lave, men det er faktisk lykkedes ganske godt.

Hyldest til sin far – Tommy Seebach

Rasmus Seebach har også kigget tilbage på andre af sin fars udgivelser. Det har givet nyt liv til instrumental nummeret “Bobble Sex” fra albummet “Disco Tango” fra 1979. Lyden er ført frem til 2017, og så har Rasmus Seebach lavet en tekst og givet sangen titlen “Luk Det Ned”.

Endelig er der også “Farfar Sang”, som er en direkte hyldest til Tommy Seebach på godt og ondt. I teksten lyder det: Tommy var noget for sig, og levet et liv på landevejen. Det var måske ikke verdens aller gladeste eventyr, men det er der vi kommer fra.

Nyt julefrokosthit?

Jeg har op til udgivelsen af ‘Før Vi Mødte Dig’ tænkt på om albummet mon rummer årets Julefrokost Hit? Der er i hvert fald to gode bud med sangene ‘Livets Melodi’ og ‘De Værste Bedste År’. Begge sange er mine personlige favoritter at spille til de kommende julefrokoster. Mange vil sikkert mene, at ‘Livets Melodi’ i starten minder en del om ‘Øde Ø’. Men ellers er der nu ikke meget lighed over de to sange, bortset fra, at de begge to går lige i dansefødderne.

For nogen tid siden kom der et par smagsprøver fra det nye album. Det var ‘2017’ og ‘Bli’ Her Lidt Endnu’. Specielt ‘2017’ har allerede bidt sig fast. Der er også andre melodiøse numre på det nye album, som jeg ikke har omtalt her.

Vellydende album og nye fans

Men efter at have lyttet albummet igennem synes jeg, at Rasmus Seebach igen er lykkedes med at lave et vellydende album med gode melodier og tekster. De mange fans vil helt sikkert række armene op i jubel. Muligheden for at der kommer nye fans til, er bestemt også til stede.

Der kommer til at ske en helt masse i forbindelse med udgivelsen af ‘Før Vi Mødte Dig’. Det kan du følge med i her på Rasmus Seebachs facebookside: https://www.facebook.com/RasmusSeebach/

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production