+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RADIO VIBORG 80’ER FEST
Radio Viborg 80'er fest

I går d. 21. marts kunne Radio Viborg fejre 34 års fødselsdag. Og efter flere års tilløb så er det nu endelig helt officielt, at Diskotek Venus kan bookes til en Radio Viborg 80’er fest aften.

Lyden af det gamle Radio Viborg

Det er meget glædeligt, at jeg efter flere års tilløb nu kan oplyse, at jeg og Diskotek Venus kan bookes til en rendyrket Radio Viborg 80’er fest aften. Mange har talt meget om musikken og min egen tid på Radio Viborg, når jeg har været DJ rundt omkring.

Fællesnævneren er, at mange giver udtryk for, at de savner lyden af det ‘gamle’ Radio Viborg. På baggrund af alle disse positive tilkendegivelser tager jeg nu stafetten. Med Diskotek Venus tilbyder jeg at spille til 80’er fest med udgangspunkt i lyden af det gamle Radio Viborg. Der kommer en perlerække af store Radio Viborg 80’er hits og genhør med nogle af de de unikke stationsjingler, som Radio Viborg var landskendt for i 80’erne.

Genhør med første Top 20

Mange danske kunstnere kan takke Radio Viborg for deres succes. Deres musik bliver også en stor del af aftenens program. På Slaget 12 er et godt eksempel, som jeg spillede på livet løs. Lige fra deres første single ‘Hva’ Har jeg Da Gjort’ til deres helt store gennembrud med ‘Hjem Til Århus’ og en lang række efterfølgere.

Der er også lagt op til genhør med ‘Ugens Plade’ og Radio Viborg’s første Top 20 singlehitliste. Den blev præsenteret af Stig Hartvig Nielsen d. 25. marts 1984 blot fire dage efter at Radio Viborg sendte første gang.

Der kan læses mere om dette nye tiltag fra Diskotek Venus under ‘Vi Tilbyder’.

Ring eller mail for pris og ledige datoer.

Festlige radiohilsner

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production