+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RADIO VIBORG 80’ER FEST
Radio Viborg 80'er fest

I går d. 21. marts kunne Radio Viborg fejre 34 års fødselsdag. Og efter flere års tilløb så er det nu endelig helt officielt, at Diskotek Venus kan bookes til en Radio Viborg 80’er fest aften.

Lyden af det gamle Radio Viborg

Det er meget glædeligt, at jeg efter flere års tilløb nu kan oplyse, at jeg og Diskotek Venus kan bookes til en rendyrket Radio Viborg 80’er fest aften. Mange har talt meget om musikken og min egen tid på Radio Viborg, når jeg har været DJ rundt omkring.

Fællesnævneren er, at mange giver udtryk for, at de savner lyden af det ‘gamle’ Radio Viborg. På baggrund af alle disse positive tilkendegivelser tager jeg nu stafetten. Med Diskotek Venus tilbyder jeg at spille til 80’er fest med udgangspunkt i lyden af det gamle Radio Viborg. Der kommer en perlerække af store Radio Viborg 80’er hits og genhør med nogle af de de unikke stationsjingler, som Radio Viborg var landskendt for i 80’erne.

Genhør med første Top 20

Mange danske kunstnere kan takke Radio Viborg for deres succes. Deres musik bliver også en stor del af aftenens program. På Slaget 12 er et godt eksempel, som jeg spillede på livet løs. Lige fra deres første single ‘Hva’ Har jeg Da Gjort’ til deres helt store gennembrud med ‘Hjem Til Århus’ og en lang række efterfølgere.

Der er også lagt op til genhør med ‘Ugens Plade’ og Radio Viborg’s første Top 20 singlehitliste. Den blev præsenteret af Stig Hartvig Nielsen d. 25. marts 1984 blot fire dage efter at Radio Viborg sendte første gang.

Der kan læses mere om dette nye tiltag fra Diskotek Venus under ‘Vi Tilbyder’.

Ring eller mail for pris og ledige datoer.

Festlige radiohilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production