+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RADIO VIBORG 40 ÅRS JUBILÆUM
Radio Viborg 40 års jubilæum

Radio Viborg 40 års jubilæum

Radio Viborg kan i dag fejre 40 års jubilæum ved at have været i æteren siden d. 21. marts 1984. Som tidligere vært i en næsten ubrudt periode fra 1985 til 2005, så har jeg valgt at bidrage til fejringen af Radio Viborgs 40 års jubilæum, lyder det fra DJ Peter Christensen.

Radio Viborg satte nye standarder

Med Radio Viborgs indtog i det midtjyske i 1984, så fik DR seriøs konkurrence. Med den afslappede, humørfyldte, friske og professionelle facon studieværterne serverede musikken på for lytterne, så var kimen lagt til noget stort. Inspireret af udenlandsk radio som f. eks. Radio Luxembourg, så lykkedes det på Radio Viborg, at sætte nye standarder for, hvordan radio kunne lyde i Danmark.

Størst i Danmark

Det bedste var, at lytterne kunne lide det som blev sendt og produceret fra studierne på Vesterbrogade 9 i Viborg. Blot et år efter at Radio Viborg gik i luften, så var der i omegnen af 300.000 daglige lyttere. Radio Viborg var dermed Danmarks mest aflyttede lokalradio. Ingen havde i starten turde tro på, at man i Viborg ville være i stand til at skabe en så stor succes, som Radio Viborg hurtigt voksede sig til at være.

Kom til Radio Viborg i 1985

I 1985 var DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus fem år inde i sin DJ karriere, og lyttede med store ører til et spot, hvor Radio Viborg søgte nye studieværter. Det resulterede i et møde med Radio Viborgs daværende programchef, Stig Hartvig Nielsen. Efter blot ti minutters samtale blev det aftalt, at jeg kunne starte som vært i programmet ‘Nattevagten’. Det var i forbindelse med, at Radio Viborg var begyndt at sende døgnet rundt, lyder det taknemmeligt fra DJ Peter Christensen.

Meget andet end ‘Nattevagten’

Igennem årene endte jeg med at være vært på stort set alle radioens programmer. Det var f. eks. fantastisk at møde ind tidligt på dagen. Det var til programmet ‘Morgenserviceradio’, hvor jeg ofte undervejs daffede over og købte friskbagte rundstykker hos ‘Det Varme Brød’, som lå lige om hjørnet, smiler Peter Christensen.

Den bedste musik

Dengang kunne vi som studieværter i udstrakt grad selv vælge, hvilken musik vi ville spille i radioen. Og der kom DJ’en op i mig, da jeg blev kendt af mange for at spille den bedste musik i radioen. Det var faktisk ikke noget jeg tænkte nærmere over dengang. Det var blot helt naturligt for mig, at spille noget godt og humørfyldt musik, lyder det frisk fra Peter Christensen. Tiden på Radio Viborg var bare fantastisk.

Tillykke til Radio Viborg med 40 års jubilæum

Nu er det så præcis 40 år siden, at Radio Viborg gik i luften, og kan fejre et flot 40 års jubilæum.

Derfor skal der herfra lyde et kæmpestort TILLYKKE til både nuværende og tidligere ansatte samt frivillige med Radio Viborgs 40 års jubilæum.

Herunder er der en knap 45 minutters fortælling om Radio Viborgs start i 1984 og de følgende 3-4 år. Foruden DJ Peter Christensen medvirker Niels Kirkegaard fra gruppen På Slaget 12, tidligere vært Allan Krautwald, og Radio Viborgs første journalist, Jan Ebbesen.

God fornøjelse…!

 

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production