+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
QUEEN MACHINE KONCERTAFTEN
Queen machine koncertaften

Queen Machine koncertaften på hjemmebanen i AARS blev en stor succes for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Der var lagt i ovnen til et brag af en fest, da Farsø-Ullits- og Aars IK fandt sammen om at arrangere koncertaften. Det skete i Messecenter Vesthimmerland i Aars, lørdag d. 24. marts 2018.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørgede på hjemmebanen for at udfylde alle pauser og spille til Afterparty efter tre koncerter. Der var koncerter med henholdsvis Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen, Gasbox og ikke mindst aftenens hovednavn, QUEEN MACHINE.

Over 1700 publikummer havde en fantastisk aften. Nogen indledte med at spise middag i den ene af messehallerne. Allerede ved aftenens første koncert med Anne Dorte & Maria stod det klart, at publikum var klar til fest.

Også backstage var stemningen på toppen

Hos de optrædende fejlede stemningen nu heller ikke noget. Som DJ i pauserne og til Afterparty havde jeg lejlighed til at snakke med alle backstage. Der var brede smil over hele linjen, også hos mig selv. Midt under koncerten med Queen Machine havde en af guitaristerne en kort pause. Han fortalte, at det også var stort for alle i Queen Machine at være en del af det unikke koncertarrangement i Aars.

Der var trængsel på scenen. Dermed var der ikke optimale betingelser for placering af mixerpulten i pauserne mellem de forskellige koncerter og i starten til Afterparty. Men lyden gik klart igennem, og det var en kæmpe fornøjelse at høre en masse synge med, og skabe fest og stemning.

Ikke farvel – men på gensyn

Tusind tak for en fantastisk aften på hjemmebane i AARS. Tak til Farsø-Ullits IK og Aars IK for det gode initiativ og samarbejde. Det er allerede meldt ud, at samarbejdet ikke stopper her, så mon ikke der kommer et nyt koncertarrangement i 2019.

Herunder kan ses en video med glimt fra de tre koncerter med Anne Dorte & Maria, Gasbox og Queen Machine.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production