+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
QUEEN MACHINE KONCERTAFTEN
Queen machine koncertaften

Queen Machine koncertaften på hjemmebanen i AARS blev en stor succes for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Der var lagt i ovnen til et brag af en fest, da Farsø-Ullits- og Aars IK fandt sammen om at arrangere koncertaften. Det skete i Messecenter Vesthimmerland i Aars, lørdag d. 24. marts 2018.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørgede på hjemmebanen for at udfylde alle pauser og spille til Afterparty efter tre koncerter. Der var koncerter med henholdsvis Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen, Gasbox og ikke mindst aftenens hovednavn, QUEEN MACHINE.

Over 1700 publikummer havde en fantastisk aften. Nogen indledte med at spise middag i den ene af messehallerne. Allerede ved aftenens første koncert med Anne Dorte & Maria stod det klart, at publikum var klar til fest.

Også backstage var stemningen på toppen

Hos de optrædende fejlede stemningen nu heller ikke noget. Som DJ i pauserne og til Afterparty havde jeg lejlighed til at snakke med alle backstage. Der var brede smil over hele linjen, også hos mig selv. Midt under koncerten med Queen Machine havde en af guitaristerne en kort pause. Han fortalte, at det også var stort for alle i Queen Machine at være en del af det unikke koncertarrangement i Aars.

Der var trængsel på scenen. Dermed var der ikke optimale betingelser for placering af mixerpulten i pauserne mellem de forskellige koncerter og i starten til Afterparty. Men lyden gik klart igennem, og det var en kæmpe fornøjelse at høre en masse synge med, og skabe fest og stemning.

Ikke farvel – men på gensyn

Tusind tak for en fantastisk aften på hjemmebane i AARS. Tak til Farsø-Ullits IK og Aars IK for det gode initiativ og samarbejde. Det er allerede meldt ud, at samarbejdet ikke stopper her, så mon ikke der kommer et nyt koncertarrangement i 2019.

Herunder kan ses en video med glimt fra de tre koncerter med Anne Dorte & Maria, Gasbox og Queen Machine.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production