+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
QUEEN HAR SAT HITLISTE REKORD
queen har sat hitlisterekord

Queen har sat rekord på den britiske album hitliste. Queen er den første britiske gruppe med et album salg på over 7 millioner eksemplarer, oplyser the Official Charts Company.

Rekord med et væld af store klassikere

Rekorden og dermed britisk musikhistorie er kommet i hus med albummet Queen – Greatest Hits fra 1980. Det er et af Queens mest populære albums med en perlerække af store Queen klassikere. De kom som perler på en snor op gennem 70’erne. Lad mig først nævne We Will Rock You. Jeg har utallige gange som DJ spillet denne klassiker. Og mange har sikkert også stået og skrålet med på “We Will…We Will…Rock You…Rock You!

Og albummet hedder ikke Greatest Hits for ingenting! En anden stor Queen klassiker “Another One Bites The Dust” er også at finde på albummet. Og det bliver ved med “Bicycle Race”, “Don’t Stop Me Now”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Somebody To Love” og “We Are The Champions”.

Men albummet Greatest Hits toppes naturligvis med kæmpehittet “Bohemian Rhapsody”. Dette Queen tophit er oprindelig fra albummet “A Night At The Opera” fra 1975. Da “Bohemian Rhapsody” udkom på single stak det af med ni uger i træk på toppen af singlehitlisten i Storbritannien. Pladesalget stak også af, og rundede over en million solgte singler! 

At Queen har sat rekord med Greatest Hits er blevet opnået med en kombination af fysisk salg, downloads og streaming. Tilbage i 2014 blev Queen Greatest Hits det første album til at passere 6 millioner solgte eksemplarer i fysisk salg og downloads. Greatest Hits er til dato blevet streamet helt utrolige 1.26 billioner gange i UK og med Bohemian Rhapsody som absolut topscorer med 240 millioner streams. Et tal som bare fortsætter med at stige!

Endnu en vild rekord

Samtidig er det heller ikke længe siden, at Queen – Greatest Hits passerede en anden milepæl ved at have været placeret på den britiske album hitliste i over 1000 uger!

Ordet “langtidsholdbar” må vidst siges at være passende at bruge i denne sammenhæng – Respekt!

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production