+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
QUEEN HAR SAT HITLISTE REKORD
queen har sat hitlisterekord

Queen har sat rekord på den britiske album hitliste. Queen er den første britiske gruppe med et album salg på over 7 millioner eksemplarer, oplyser the Official Charts Company.

Rekord med et væld af store klassikere

Rekorden og dermed britisk musikhistorie er kommet i hus med albummet Queen – Greatest Hits fra 1980. Det er et af Queens mest populære albums med en perlerække af store Queen klassikere. De kom som perler på en snor op gennem 70’erne. Lad mig først nævne We Will Rock You. Jeg har utallige gange som DJ spillet denne klassiker. Og mange har sikkert også stået og skrålet med på “We Will…We Will…Rock You…Rock You!

Og albummet hedder ikke Greatest Hits for ingenting! En anden stor Queen klassiker “Another One Bites The Dust” er også at finde på albummet. Og det bliver ved med “Bicycle Race”, “Don’t Stop Me Now”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Somebody To Love” og “We Are The Champions”.

Men albummet Greatest Hits toppes naturligvis med kæmpehittet “Bohemian Rhapsody”. Dette Queen tophit er oprindelig fra albummet “A Night At The Opera” fra 1975. Da “Bohemian Rhapsody” udkom på single stak det af med ni uger i træk på toppen af singlehitlisten i Storbritannien. Pladesalget stak også af, og rundede over en million solgte singler! 

At Queen har sat rekord med Greatest Hits er blevet opnået med en kombination af fysisk salg, downloads og streaming. Tilbage i 2014 blev Queen Greatest Hits det første album til at passere 6 millioner solgte eksemplarer i fysisk salg og downloads. Greatest Hits er til dato blevet streamet helt utrolige 1.26 billioner gange i UK og med Bohemian Rhapsody som absolut topscorer med 240 millioner streams. Et tal som bare fortsætter med at stige!

Endnu en vild rekord

Samtidig er det heller ikke længe siden, at Queen – Greatest Hits passerede en anden milepæl ved at have været placeret på den britiske album hitliste i over 1000 uger!

Ordet “langtidsholdbar” må vidst siges at være passende at bruge i denne sammenhæng – Respekt!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production