+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DANSEAFTEN BLEV EN STOR SUCCES
Danseaften rødding

Premiere på Danseaften i Rødding ved Viborg blev en stor succes. God musik, hygge, glæde og danselyst fik frit løb!

I begyndelsen af året havde en lille flok fra Rødding ved Viborg tanker om at arrangere en danseaften.

Invitationer på Facebook

Et par stykker af dem havde været med til et bryllup, hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen leverede musikken. De fortalte de andre om, at dansegulvet var fyldt og stemningen var i top. Derfor blev det rask besluttet at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at levere god musik til Danseaften.

Dernæst gik man i gang med at udsende invitationer via Facebook, som siden spredte sig som ringe i vandet. I lørdags d. 29. oktober skulle der så være premiere. Arrangørerne var spændte på hvordan det mon nu ville spænde af.

Fest, dans, hyg dig, vær glad!

Men de havde på ingen måde grund til at være nervøse. I stedet var armene helt oppe over hovedet, fordi det simpelthen bare gik så godt…Tillykke! Bunden blev lagt med god mad, og allerede kl. 20 gik dansen lystigt. Det blev den ved med helt frem til kl. 02. Alle der var tilmeldt festen havde alle indstillingen som også var festens motto: FEST | DANS | HYG DIG | VÆR GLAD.

Ikke farvel…

Tusind tak for en ualmindelig god aften til alle som deltog med en enorm stor danselyst. Tak til arrangørerne for et godt initiativ. Flot gået!

Vi siger ikke farvel – men på gensyn! Hvis andre har lyst til at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en Danseaften så send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer til info@diskotekvenus.dk.

Et af specialerne for Diskotek Venus er i øvrigt 80’er fest. Der er mulighed for også at koble den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius på med hans Eldorado Show. Giv lyd hvis det har interesse.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production