+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DANSEAFTEN BLEV EN STOR SUCCES
Danseaften rødding

Premiere på Danseaften i Rødding ved Viborg blev en stor succes. God musik, hygge, glæde og danselyst fik frit løb!

I begyndelsen af året havde en lille flok fra Rødding ved Viborg tanker om at arrangere en danseaften.

Invitationer på Facebook

Et par stykker af dem havde været med til et bryllup, hvor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen leverede musikken. De fortalte de andre om, at dansegulvet var fyldt og stemningen var i top. Derfor blev det rask besluttet at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at levere god musik til Danseaften.

Dernæst gik man i gang med at udsende invitationer via Facebook, som siden spredte sig som ringe i vandet. I lørdags d. 29. oktober skulle der så være premiere. Arrangørerne var spændte på hvordan det mon nu ville spænde af.

Fest, dans, hyg dig, vær glad!

Men de havde på ingen måde grund til at være nervøse. I stedet var armene helt oppe over hovedet, fordi det simpelthen bare gik så godt…Tillykke! Bunden blev lagt med god mad, og allerede kl. 20 gik dansen lystigt. Det blev den ved med helt frem til kl. 02. Alle der var tilmeldt festen havde alle indstillingen som også var festens motto: FEST | DANS | HYG DIG | VÆR GLAD.

Ikke farvel…

Tusind tak for en ualmindelig god aften til alle som deltog med en enorm stor danselyst. Tak til arrangørerne for et godt initiativ. Flot gået!

Vi siger ikke farvel – men på gensyn! Hvis andre har lyst til at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en Danseaften så send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer til info@diskotekvenus.dk.

Et af specialerne for Diskotek Venus er i øvrigt 80’er fest. Der er mulighed for også at koble den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius på med hans Eldorado Show. Giv lyd hvis det har interesse.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production