+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PORTUGAL VINDER EUROVISION 2017
Portugal vinder Eurovision 2017

Portugal vinder Eurovision Song Contest 2017. Salvador Sobral han sang, han rørte, han sejrede!

Bookmakerne fik ret, da den 27-årige Salvador Sobral fra Portugal vandt Eurovision Song Contest 2017. Det skete endda i suveræn stil med sangen ‘Amar Pelos Dois’. Han indkasserede hele 758 point! Sejren var på intet tidspunkt i fare, og det første af en lang række 12-taller kom allerede fra den første jury som afgav stemmer. Portugal fik tilbage i 1996 en 6. plads. Men i 49 lange år har Portugal aldrig vundet det Internationale Melodi Grand Prix. Nu har de gjort det…TILLYKKE!

Klager over vindersang

Flere seere har efterfølgende raset over, at Portugal vandt Eurovision Song Contest 2017 med så kedeligt et nummer. Nogen har spekuleret i fejl omkring afstemningen, skriver dr.dk. Men årsagen til den sikre sejr gav Salvador Sobral faktisk selv i sin takketale fra Eurovision scenen i Kiev. Det Internationale Melodi Grand Prix skal handle mere om musik i sin rene form. Musik er ikke fyrværkeri, men handler om følelser. Jeg håber, at min optræden vil åbne døren for de kunstnere, som virkelig laver musik med hjertet. Det var lige netop dét, som de fleste juryer og seere kunne lide. Det står i skærende kontrast til vores egen Anja. Hun blev ledsaget af det hidtil længst varende vandfald af ild på 50 sekunder!

Enkelheden sejrede

Det har åbenbart været målet for Salvador Sobral at sende Eurovision Song Contest tilbage til rødderne. Han og hans team gik i den totalt modsatte retning. Han stod stille og roligt på scenen, og sang den smukke ‘Amar Pelos Dois’ helt nede på jorden! Musikken var enkel og stod krystalklar. Helt uden brug af trommemaskiner, lydeffekter og hvad meget anden moderne musik er pakket ind i. Salvador Sobral rørte simpelthen en lang række europæere ved at fremføre ‘Amar Pelos Dois’ helt simpelt. Det er lidt det samme når Diskotek Venus spiller til private fester uden det store lysshow. Her henrykkes folk alene på grund af den gode musik, fest og stemning, som er Diskotek Venus kendetegn. Det var et magisk øjeblik, da Salvador Sobral til sidst gik på scenen med sin søster Luisa Sobral, som har skrevet vindersangen ‘Amar Pelos Dois’.

Eurovision Song Contest 2017 set med danske øjne

Forventningerne til Danmarks egen sang ‘Where I Am’ sunget af Anja Nissen var af DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme skruet op til en Top 5 placering. Det endte dog med en 20. plads, men en godkendt præstation af Anja. Dermed blev Anja slået af sit andet hjemland Australien, som endte på en flot 9. plads. Danske Alex Vargas må være yderst godt tilfreds med at have været en del af Bulgariens sang ‘Beautiful Mess’ til Eurovision 2017. Bulgarien var virkelig med i opløbet til at vinde anført af feltets yngste deltager, den kun 17-årige Kristian Kostov. Bulgarien fik i finalen en 2. plads, men var alligevel over 100 point bagefter Portugal. Endelig skal det nævnes at Emmelie de Forrest, som har været med til at skrive Storbritanniens bidrag endte med at få en 15. plads.

For de som har lyst, så er herunder linket til vindersangen ‘Atamar Pelos Dois’ hvor Salvador Sobral synger sammen med sin søster Luisa. Kæmpestort tillykke til Salvador Sobral og Portugal med sejren i Eurovision Song Contest 2017.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production