+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PLACE ON EARTH VINDER X FACTOR 2018
Place on earth vinder x factor 2018

Place On Earth vinder X Factor 2018 – Stort TILLYKKE! Thomas Blachman triumferer med sejr i den ultimative X Factor finale!

Det blev den helt store aften for Thomas Blachman og hans gruppe Place On Earth, da den sidste X Factor finale på DR 1 løb af stabelen fra DR’s studie 5 i DR Byen.

Overraskende 3. plads

Place On Earth lykkedes med at stryge helt til tops efter en særdeles spændende finale. Først blev Rasmus tildelt en flot 3. plads. Rasmus var rigtig manges favorit til at kunne gå hele vejen. Derfor var det noget af en overraskelse, at han måtte tage til takke med en 3. plads. Jamie Talbot kom i den endelige finale med mindst mulig margen med 30 procent af stemmerne mod Rasmus 29 procent! Rasmus har en stor stemme, og vi har uden tvivl ikke hørt det sidste til ham!

Med Rasmus ude, så stod den endelige kamp mellem Jamie Talbot og gruppen Place On Earth. Jamie Talbot havde selv troen på at kunne snuppe sejren. Men da alle stemmer var talt op, stod det klart, at Thomas Blachmans gruppe var vinder af X Factor 2018.

Nu venter der Kathrine, Mille og Andreas fra Place On Earth en særdeles travl tid. Først med en lang række interviews og fotografering. Allerede på mandag rejser trioen til Los Angeles. Her venter der over fire dage privat undervisning hos Lady Gagas faste koreograf og visuelle instruktør, Richy Jackson. Desuden sangtræning hos Eric Vetro, der er vocal coach for blandt andre Katy Perry, Ariana Grande og Pink.

På den længere bane bliver det spændende, hvornår vi får deres første sang at høre. Den er en del af deres præmie for at have vundet X Factor 2018.

Nyt musikprogram afløser X Factor

Efter 11 sæsoner af X Factor på DR, har man besluttet at sætte foden ned. DR mener, at tiden er inde til at slutte mens legen er god. For 11 år siden blev X Factor i første omgang tilbudt TV 2, men de valgte pænt at sige nej tak! Det har man hos TV 2 fortrudt lige siden. De har derfor ikke tøvet med at tage stafetten, og sender X Factor fra næste år. Hvordan TV 2 vil gribe det an, og om TV 2 kan fastholde seerne, er noget som tiden kun kan vise!

DR har allerede afløseren for X Factor klar, oplyser underholdningschef Jan Lagermand Lundme. Det bliver et helt nyt interaktivt musikshow hvor to kendte danskere skal dyste mod hinanden og seerne. Vi vil stadig gerne give seerne mulighed for at samles fredag aften kl. 20. De fortjener at få en splinterny oplevelse af, hvordan tv-underholdning kan være på DR1, tilføjer Jan Lagermand Lundme.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production