+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PETER VISKINDE ER DØD
peter viskinde er død

Peter Viskinde er død. Han blev 67 år. Peter Viskinde døde efter at være blevet ramt af en blodprop i hjertet tirsdag morgen d. 23. marts, oplyser familien til Ekstra Bladet. 

Vi er dybt knuste og chokerede. Peter var meget elsket og fyldte meget, og han er et stort forbillede for os alle sammen med hans kunst og livssyn, siger Peter Viskindes datter til Ekstra Bladet.

Først Malurt og senere Big Fat Snake

Peter Viskindes musikalske karriere tog for alvor fart, da han for 41 år siden i 1980 blev en del af rockgruppen Malurt. Michael Falch stod bag dannelsen af Malurt allerede tre år tidligere i 1977. Det var sammen med guitarist Christian Arendt og trommeslager Peter Mors.

Ti år senere i 1990 brød Peter Viskinde med Malurt. Det blev startskuddet for bandet Big Fat Snake, som Viskinde dannede sammen med forsanger Anders Blichfeldt. Der skulle dog gå nogle år, inden de for alvor slog igennem. Det gjorde de med “No Peace Like In Heaven” i 1995. Peter Viskinde var medlem af Big Fat Snake indtil 2008. Her forlod han under et større palaver gruppen på grund af nogle uenigheder.

Eneret på gennembrudshit

Året efter indgik han et forlig. Her overlod han rettighederne til navnet Big Fat Snake til de resterende medlemmer Anders Blichfeldt, Asger Steenholdt, Jens Fredslund og Pete Repete. To år senere blev der sat endeligt punktum. Det blev aftalt, at Peter Viskinde fremover skulle krediteres som ene ophavsmand til “No Peace Like In Heaven”, “Animal” og “Someone Like You”.

Følg dine drømme

Peter elskede musik. Han elskede at male, og han var en fantastisk og omsorgsfuld far. Verdens bedste far er der ingen tvivl om. Han har altid været meget kærlig og nærværende. Og han har opmuntret os alle til, at vi skulle følge vores lyster og drømme, fortæller datteren til Ekstra Bladet.

Peter Viskinde efterlader sig ifølge Ekstra Bladet fire børn og fem børnebørn.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production