+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PER PALLESEN – OSSE LIGE PÅ EN STUDS…
Per Pallesen lige på en studs

Per Pallesen som Mathiesen til fest med Diskotek Venus – Også lige på en studs…!

Danmarks folkekære skuespiller Per Pallesen bliver nu også en del af underholdningen ved diverse fester, hvor Diskotek Venus er tilstede.

Mange sjove oplevelser

I lørdags d. 9. august var Per Pallesen tilbage i sin fødeby Aars. Jeg havde ved den lejlighed fornøjelsen at møde Per Pallesen, da jeg var speaker ved Aars Friluftsbad 75 års jubilæum. Per Pallesen kom meget i friluftsbadet som dreng, og holdt en flot tale. Her fortalte han på munter vis, om mange gode og sjove oplevelser, da han kom i friluftsbadet.

Kendte min onkel

Jeg er selv født og opvokset i Aars, og under min samtale med Pallesen viste det sig, at han kendte en af mine onkler. Det var en lidt vild information. Det endte med, at vi kørte en tur rundt i Aars, hvor han kunne fortælle masser af historier om huse og gamle bekendte. Vi kørte også forbi huset på Assersvej i Aars, hvor Per Pallesen boede som dreng.

Mathiesen indtaler jingler

Da jeg pænt spurgte, tog han imod en invitation om at indtale et par jingler. Det var utrolig sjovt at opleve Per Pallesen indtale nogle Diskotek Venus jingler i rollen som Mathiesen. Per Pallesen havde jo stor succes før i tiden netop som Mathiesen i makkerskabet med Fru Kristoff spillet af Tommy Kenter. Det var i TV satiren Dansk Naturgas, som var på TV skærmene i perioden fra 1981 – 1987. Det var komik og sketches med sjove ordspil på højt niveau. Derfor er jeg meget taknemmelig for, at Mathisen nu også bliver den del af ‘Venus universet’.

De forskellige jingler bliver snarest redigeret og gjort klar til festligt brug. Nå, så skal vi ha’ vores store fest med Diskotek Venus og Peter Christensen i sadlen…Tusind tak til Per Pallesen, også lige på en studs!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production