+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PER PALLESEN – OSSE LIGE PÅ EN STUDS…
Per Pallesen lige på en studs

Per Pallesen som Mathiesen til fest med Diskotek Venus – Også lige på en studs…!

Danmarks folkekære skuespiller Per Pallesen bliver nu også en del af underholdningen ved diverse fester, hvor Diskotek Venus er tilstede.

Mange sjove oplevelser

I lørdags d. 9. august var Per Pallesen tilbage i sin fødeby Aars. Jeg havde ved den lejlighed fornøjelsen at møde Per Pallesen, da jeg var speaker ved Aars Friluftsbad 75 års jubilæum. Per Pallesen kom meget i friluftsbadet som dreng, og holdt en flot tale. Her fortalte han på munter vis, om mange gode og sjove oplevelser, da han kom i friluftsbadet.

Kendte min onkel

Jeg er selv født og opvokset i Aars, og under min samtale med Pallesen viste det sig, at han kendte en af mine onkler. Det var en lidt vild information. Det endte med, at vi kørte en tur rundt i Aars, hvor han kunne fortælle masser af historier om huse og gamle bekendte. Vi kørte også forbi huset på Assersvej i Aars, hvor Per Pallesen boede som dreng.

Mathiesen indtaler jingler

Da jeg pænt spurgte, tog han imod en invitation om at indtale et par jingler. Det var utrolig sjovt at opleve Per Pallesen indtale nogle Diskotek Venus jingler i rollen som Mathiesen. Per Pallesen havde jo stor succes før i tiden netop som Mathiesen i makkerskabet med Fru Kristoff spillet af Tommy Kenter. Det var i TV satiren Dansk Naturgas, som var på TV skærmene i perioden fra 1981 – 1987. Det var komik og sketches med sjove ordspil på højt niveau. Derfor er jeg meget taknemmelig for, at Mathisen nu også bliver den del af ‘Venus universet’.

De forskellige jingler bliver snarest redigeret og gjort klar til festligt brug. Nå, så skal vi ha’ vores store fest med Diskotek Venus og Peter Christensen i sadlen…Tusind tak til Per Pallesen, også lige på en studs!

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production