+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PAUL MCCARTNEY PIPES OF PEACE DELUXE EDITION
paul mccartney pipes of peace deluxe edition

Paul McCartney “Pipes Of Peace” Deluxe Edition – Et must for McCartney fans!

I forbindelse med en Deluxe Edition genudgivelse af Paul McCartneys “Pipes Of Peace” album fra 1983 er singleklassikeren “Say Say Say” med Michael Jackson kommet i et 2015 remix lavet af Mark ’Spike’ Stent. Remixet er flot lavet, og samtidig også meget tro mod den originale version, som er blevet remasteret.

Det rene guf

Men ellers må det siges, at genudgivelsen af “Pipes Of Peace” i Deluxe Edition er ren guf for alle Paul McCartney fans. Det er en generøs bokssætversion med en total remasteret lydside. Og for at være helt tro mod fortiden, så er alle sangene remasteret i Abbey Road Studios. Det er sket ud fra de originale multitrack bånd, og produceret af Beatles produceren George Martin.

Deluxe Edition indeholder også en demo/B-side bonus CD. Og ydermere er der inkluderet en DVD med musikvideoer mv.

Et ikke tidligere udsendt nummer er med

Albummet gik Top 5 i UK , og indeholdt verdenshittet “Say Say Say” i flot duet med Michael Jackson. Men vigtigst for alle fans, så er der et aldrig tidligere udgivet nummer kaldet “Christian Bop” med på albummet.

Så skal det også nævnes, at Deluxe Edition udgaven af “Pipes Of Peace” inkluderer en 112 sider stor bog om tilblivelsen. Der er også en 64 siders scrapbog med mange ikke tidligere viste billeder.

Fås også i almindelig udgave

“Pipes Of Peace” fås også som almindelig 2xCD udgave med remasteret lydside, samt bonus CD med Demo & B-sider.

Sidst men ikke mindst er der også tænkt på vinylfolket. “Pipes Of Peace” udsendes også på 2 x 180g vinyl med remasteret lydside, samt udvalgte demo & b-sider.

Mon ikke dette unikke bokssæt havner under en del juletræer?

smarturl.it/saysaysayvideo

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production