+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
PAUL MCCARTNEY PIPES OF PEACE DELUXE EDITION
paul mccartney pipes of peace deluxe edition

Paul McCartney “Pipes Of Peace” Deluxe Edition – Et must for McCartney fans!

I forbindelse med en Deluxe Edition genudgivelse af Paul McCartneys “Pipes Of Peace” album fra 1983 er singleklassikeren “Say Say Say” med Michael Jackson kommet i et 2015 remix lavet af Mark ’Spike’ Stent. Remixet er flot lavet, og samtidig også meget tro mod den originale version, som er blevet remasteret.

Det rene guf

Men ellers må det siges, at genudgivelsen af “Pipes Of Peace” i Deluxe Edition er ren guf for alle Paul McCartney fans. Det er en generøs bokssætversion med en total remasteret lydside. Og for at være helt tro mod fortiden, så er alle sangene remasteret i Abbey Road Studios. Det er sket ud fra de originale multitrack bånd, og produceret af Beatles produceren George Martin.

Deluxe Edition indeholder også en demo/B-side bonus CD. Og ydermere er der inkluderet en DVD med musikvideoer mv.

Et ikke tidligere udsendt nummer er med

Albummet gik Top 5 i UK , og indeholdt verdenshittet “Say Say Say” i flot duet med Michael Jackson. Men vigtigst for alle fans, så er der et aldrig tidligere udgivet nummer kaldet “Christian Bop” med på albummet.

Så skal det også nævnes, at Deluxe Edition udgaven af “Pipes Of Peace” inkluderer en 112 sider stor bog om tilblivelsen. Der er også en 64 siders scrapbog med mange ikke tidligere viste billeder.

Fås også i almindelig udgave

“Pipes Of Peace” fås også som almindelig 2xCD udgave med remasteret lydside, samt bonus CD med Demo & B-sider.

Sidst men ikke mindst er der også tænkt på vinylfolket. “Pipes Of Peace” udsendes også på 2 x 180g vinyl med remasteret lydside, samt udvalgte demo & b-sider.

Mon ikke dette unikke bokssæt havner under en del juletræer?

smarturl.it/saysaysayvideo

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production