+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD
Olivia Newton-John er død

Olivia Newton-John er død. Nyheden om den populære sanger og skuespillers død tikkede ind og kom fra hendes mand John Easterling på Olivia Newton-Johns Facebook profil.

Olivia Newton-John blev 73 år, og døde omgivet af familie og venner på sin ranch i det sydlige Californien mandag morgen d. 8. august 2022.

Olivia Newton-John fik i begyndelsen af 90’erne konstateret brystkræft, som det lykkedes at bekæmpe. Men kræften vendte dog flere gange tilbage. Hendes manager, Mark Hartley, har overfor BBC bekræftet, at kræft var dødsårsagen. Men kæmpe respekt for hendes 30 år lange og imponerende kamp i mod kræften.

Den første tid

Olivia Newton-Johns musikalske karriere går helt tilbage til 60’erne. Men det var med debut albummet ‘If Not For You’ i 1971, at de første store hits begyndte at dukke op. På dette album findes foruden tiltenummeret også sangen ‘Banks Of The Ohio’.

I 1974 tog Olivia Newton-John endnu et skridt opad med deltagelsen i Eurovision Song Contest. Det var med sangen ‘Long Live Love’, som gav hende en meget flot 4. plads.

Både sanger og skuespiller

Men Olivia Newton-John var meget mere end bare en sangerinde. I 1978 gik det løs på de store biograf lærreder, hvor hun blev kendt for rollen som Sandy i filmen ‘Grease’. Det blev den bedst sælgende film i 1978.

Filmen ‘Grease’ blev det helt store gennembrud, hvor Olivia Newton-John blandt andet sang ‘Hopelessly Devoted To You’, som førte til en Grammy-nominering. Og så var der jo duetterne ‘Summer Nights’ og ‘You’re The One That I Want’, sammen med John Travolta.

To år senere i 1980 medvirkede hun i filmen ‘Xanadu’, som hun også sang titelsangen til. Xanadu gik nummer et i flere lande, heriblandt Storbritannien. I 1981 udgav hun hittet ‘Physical’, som i ti uger lå nummer et på Billboards Hot 100-liste. I nyere tid kan mange sikkert også huske Olivia for sangen ‘No Matter What You Do’.

Olivia Newton-John blev født i Storbritannien, men flyttede som barn til Australien. Senere flyttede hun til Californien, og boede på en ranch, hvor hun altså også endte sine dage.

Har meget at takke for

Som DJ siden 1980 har jeg naturligvis spillet musik med Olivia Newton-John masser af gange. Jeg husker stadigvæk købet af singlerne ‘Xanadu’ og ‘Physical’. Det er vildt at tænke tilbage på hvor store evergreens de er blevet. Og på vej op til besøg hos min faster og onkel i deres sommerhus i Blokhus i 1979 eller 1980, kan jeg huske, at jeg fik mine forældre til at gøre stop i Aalborg, hvor jeg i Fona købte ‘Grease’ albummet.

At Olivia Newton-John er død gør mig virkelig trist. Jeg har meget at takke hende for, og jeg vil fortsætte med at spille mange af de store solo hits og de altid populære ‘Grease’ sange sammen med John Travolta. De vil for altid skabe fest og stemning ved de fester og events, hvor jeg er DJ.

Æret være mindet om Olivia Newton-John, som i 30 år kæmpede med brystkræft tæt inde på livet, men tabte til sidst kampen!

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production