+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD
Olivia Newton-John er død

Olivia Newton-John er død. Nyheden om den populære sanger og skuespillers død tikkede ind og kom fra hendes mand John Easterling på Olivia Newton-Johns Facebook profil.

Olivia Newton-John blev 73 år, og døde omgivet af familie og venner på sin ranch i det sydlige Californien mandag morgen d. 8. august 2022.

Olivia Newton-John fik i begyndelsen af 90’erne konstateret brystkræft, som det lykkedes at bekæmpe. Men kræften vendte dog flere gange tilbage. Hendes manager, Mark Hartley, har overfor BBC bekræftet, at kræft var dødsårsagen. Men kæmpe respekt for hendes 30 år lange og imponerende kamp i mod kræften.

Den første tid

Olivia Newton-Johns musikalske karriere går helt tilbage til 60’erne. Men det var med debut albummet ‘If Not For You’ i 1971, at de første store hits begyndte at dukke op. På dette album findes foruden tiltenummeret også sangen ‘Banks Of The Ohio’.

I 1974 tog Olivia Newton-John endnu et skridt opad med deltagelsen i Eurovision Song Contest. Det var med sangen ‘Long Live Love’, som gav hende en meget flot 4. plads.

Både sanger og skuespiller

Men Olivia Newton-John var meget mere end bare en sangerinde. I 1978 gik det løs på de store biograf lærreder, hvor hun blev kendt for rollen som Sandy i filmen ‘Grease’. Det blev den bedst sælgende film i 1978.

Filmen ‘Grease’ blev det helt store gennembrud, hvor Olivia Newton-John blandt andet sang ‘Hopelessly Devoted To You’, som førte til en Grammy-nominering. Og så var der jo duetterne ‘Summer Nights’ og ‘You’re The One That I Want’, sammen med John Travolta.

To år senere i 1980 medvirkede hun i filmen ‘Xanadu’, som hun også sang titelsangen til. Xanadu gik nummer et i flere lande, heriblandt Storbritannien. I 1981 udgav hun hittet ‘Physical’, som i ti uger lå nummer et på Billboards Hot 100-liste. I nyere tid kan mange sikkert også huske Olivia for sangen ‘No Matter What You Do’.

Olivia Newton-John blev født i Storbritannien, men flyttede som barn til Australien. Senere flyttede hun til Californien, og boede på en ranch, hvor hun altså også endte sine dage.

Har meget at takke for

Som DJ siden 1980 har jeg naturligvis spillet musik med Olivia Newton-John masser af gange. Jeg husker stadigvæk købet af singlerne ‘Xanadu’ og ‘Physical’. Det er vildt at tænke tilbage på hvor store evergreens de er blevet. Og på vej op til besøg hos min faster og onkel i deres sommerhus i Blokhus i 1979 eller 1980, kan jeg huske, at jeg fik mine forældre til at gøre stop i Aalborg, hvor jeg i Fona købte ‘Grease’ albummet.

At Olivia Newton-John er død gør mig virkelig trist. Jeg har meget at takke hende for, og jeg vil fortsætte med at spille mange af de store solo hits og de altid populære ‘Grease’ sange sammen med John Travolta. De vil for altid skabe fest og stemning ved de fester og events, hvor jeg er DJ.

Æret være mindet om Olivia Newton-John, som i 30 år kæmpede med brystkræft tæt inde på livet, men tabte til sidst kampen!

Peter, Mobil Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production