+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
OKTOBERFEST I GRØFTEN MED DISKOTEK VENUS
Grøften Oktoberfest Diskotek Venus

Grøften i Tivoli arrangerer for første gang Oktoberfest. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørger for den helt rette musik og stemning. Samtidig holder Tivoli i København åbent i forbindelse med Halloween.

En god idé

Den kendte restaurant Grøften i Tivoli har fået den gode idé, at der skal være en stor Oktoberfest i Tivoli, fredag d. 13. oktober. Det bliver med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen bag pulten. Det bliver en kæmpe oplevelse,  når gæsterne skal spise, feste, danse og helt sikkert drikke en masse øl.

Oktoberfesten starter kl. 18.00 hvor Grøften serverer Wienerschnitzel mit gemüse, smagsprøver på tyske specialiteter, fadøl i lange baner og højt humør!

Både tysk og dansk Oktoberfest

Sangen ‘So A Schöner Tag’ er en af de meget kendte musikalske indslag til alle gode Oktoberfester. Den kommer på flere gange i løbet af aftenen. Men der kommer også en række af de kendte og mere traditionelle tyrolersange, lover DJ Peter Christensen. Det hele bliver krydret med lidt på dansk, som passer ind i Oktoberfest universet.

DJ Peter Christensen er kendt for at skabe masser af fest og stemning og spille masser af god musik. Det hele går op i en højere enhed når Grøftens egen fantastiske stemning lægges oveni.

Vi ses i Grøften

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen glæder sig til at blive en del af Grøftens Oktoberfest sammen med en masse festlige og glade gæster.

Pris pr. kuvert kr. 369,- inkl. mad og musik, eksk. drikkevarer. Bordbestilling på www.groeften.dk eller på telefon 33 75 06 75.

Vi ses til alletiders Oktoberfest i Grøften i Tivoli, fredag d. 13. oktober fra kl. 18 til midnat.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production