+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
OKTOBERFEST I GRØFTEN MED DISKOTEK VENUS
Grøften Oktoberfest Diskotek Venus

Grøften i Tivoli arrangerer for første gang Oktoberfest. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørger for den helt rette musik og stemning. Samtidig holder Tivoli i København åbent i forbindelse med Halloween.

En god idé

Den kendte restaurant Grøften i Tivoli har fået den gode idé, at der skal være en stor Oktoberfest i Tivoli, fredag d. 13. oktober. Det bliver med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen bag pulten. Det bliver en kæmpe oplevelse,  når gæsterne skal spise, feste, danse og helt sikkert drikke en masse øl.

Oktoberfesten starter kl. 18.00 hvor Grøften serverer Wienerschnitzel mit gemüse, smagsprøver på tyske specialiteter, fadøl i lange baner og højt humør!

Både tysk og dansk Oktoberfest

Sangen ‘So A Schöner Tag’ er en af de meget kendte musikalske indslag til alle gode Oktoberfester. Den kommer på flere gange i løbet af aftenen. Men der kommer også en række af de kendte og mere traditionelle tyrolersange, lover DJ Peter Christensen. Det hele bliver krydret med lidt på dansk, som passer ind i Oktoberfest universet.

DJ Peter Christensen er kendt for at skabe masser af fest og stemning og spille masser af god musik. Det hele går op i en højere enhed når Grøftens egen fantastiske stemning lægges oveni.

Vi ses i Grøften

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen glæder sig til at blive en del af Grøftens Oktoberfest sammen med en masse festlige og glade gæster.

Pris pr. kuvert kr. 369,- inkl. mad og musik, eksk. drikkevarer. Bordbestilling på www.groeften.dk eller på telefon 33 75 06 75.

Vi ses til alletiders Oktoberfest i Grøften i Tivoli, fredag d. 13. oktober fra kl. 18 til midnat.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production