+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NYE EUROVISION KOMMENTATORER
nye eurovision kommentatorer milling og molbech

Nye Eurovision kommentatorer, Henrik Milling og Nikolai Molbech. Når det går løs med Eurovision Song Contest, så er ikke alt, som det plejer. Den faste kommentator siden 2011, Ole Tøpholm, bliver afløst af radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech, oplyser DR.

Grand Prix er ikke nyt

Det er en kæmpe ære at få lov til at kommentere Eurovision, som er et fantastisk show. Det er en opgave, der er svær at takke nej til, lyder det fra Nicolai Molbech. Også Henrik Milling er svært begejstret for den nye kommentator-tjans. Vi glæder os helt sindsygt! Eurovision Song Contest er jo unægteligt det største musikshow på planeten. Det bliver pissesjovt, siger han.

Begge de herrer, er ikke grønne bag ørerne hvad angår Grand Prix. Henrik Milling har tidligere været jurymedlem i både Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision. Nicolai Molbech har på egen hånd kommenteret Eurovision for de danske tv-seere i 2008, 2009 og 2010.

Nu er showet blevet endnu større og vildere! Det glæder jeg mig til at opleve igen. Og så tror jeg, det bliver fedt, at vi er to i kommentatorboksen denne gang, siger Nicolai Molbech.

Mere musiknørderi

Henrik Milling og Nicolai Molbech har i flere år været fast makkerpar i radioprogrammet ‘Fonk’ lørdag eftermiddag på DR P4. Her overtog de sendetiden efter Jørgen de Mylius og hans program Eldorado! Jørgen de Mylius smeltede før i tiden nærmest sammen med både det danske og internationale Melodi Grand Prix. Sidst nævnte har Jørgen de Mylius kommenteret ikke færre end 24 gange!!! Den præstation bliver svær at overgå. Den nu tidligere kommentator Ole Tøpholm nåede blot at sidde ni år i kommentatorboksen.

Bag om musikken

Ifølge DR’s underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, er valget af Milling og Molbech som nye kommentatorer helt naturligt. De er begge kæmpe musik nørder, og vil gå lidt nørdet til værks. Vi dykker lidt længere ned i musikken. Hvad er det, der sker på scenen? Hvad er det for nogle tricks, der bliver brugt i den her sang? Hvorfor er det, Frankrig altid sender store ballader? Der er meget at gribe fat i, forklarer Henrik Milling.

Al den gode snak om musik vil gå hånd i hånd med alt det sjove og skøre, som Eurovision også er, lyder det fra underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme.

Eurovision Song Contest blev sidste år aflyst på grund af coronaen. I år gennemføres den musikalske popfest, og det sker med semifinaler d. 18. og 20. maj. Det store pop brag slutter med den store finale, lørdag d. 22. maj i Rotterdam.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production