+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NYE EUROVISION KOMMENTATORER
nye eurovision kommentatorer milling og molbech

Nye Eurovision kommentatorer, Henrik Milling og Nikolai Molbech. Når det går løs med Eurovision Song Contest, så er ikke alt, som det plejer. Den faste kommentator siden 2011, Ole Tøpholm, bliver afløst af radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech, oplyser DR.

Grand Prix er ikke nyt

Det er en kæmpe ære at få lov til at kommentere Eurovision, som er et fantastisk show. Det er en opgave, der er svær at takke nej til, lyder det fra Nicolai Molbech. Også Henrik Milling er svært begejstret for den nye kommentator-tjans. Vi glæder os helt sindsygt! Eurovision Song Contest er jo unægteligt det største musikshow på planeten. Det bliver pissesjovt, siger han.

Begge de herrer, er ikke grønne bag ørerne hvad angår Grand Prix. Henrik Milling har tidligere været jurymedlem i både Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision. Nicolai Molbech har på egen hånd kommenteret Eurovision for de danske tv-seere i 2008, 2009 og 2010.

Nu er showet blevet endnu større og vildere! Det glæder jeg mig til at opleve igen. Og så tror jeg, det bliver fedt, at vi er to i kommentatorboksen denne gang, siger Nicolai Molbech.

Mere musiknørderi

Henrik Milling og Nicolai Molbech har i flere år været fast makkerpar i radioprogrammet ‘Fonk’ lørdag eftermiddag på DR P4. Her overtog de sendetiden efter Jørgen de Mylius og hans program Eldorado! Jørgen de Mylius smeltede før i tiden nærmest sammen med både det danske og internationale Melodi Grand Prix. Sidst nævnte har Jørgen de Mylius kommenteret ikke færre end 24 gange!!! Den præstation bliver svær at overgå. Den nu tidligere kommentator Ole Tøpholm nåede blot at sidde ni år i kommentatorboksen.

Bag om musikken

Ifølge DR’s underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, er valget af Milling og Molbech som nye kommentatorer helt naturligt. De er begge kæmpe musik nørder, og vil gå lidt nørdet til værks. Vi dykker lidt længere ned i musikken. Hvad er det, der sker på scenen? Hvad er det for nogle tricks, der bliver brugt i den her sang? Hvorfor er det, Frankrig altid sender store ballader? Der er meget at gribe fat i, forklarer Henrik Milling.

Al den gode snak om musik vil gå hånd i hånd med alt det sjove og skøre, som Eurovision også er, lyder det fra underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme.

Eurovision Song Contest blev sidste år aflyst på grund af coronaen. I år gennemføres den musikalske popfest, og det sker med semifinaler d. 18. og 20. maj. Det store pop brag slutter med den store finale, lørdag d. 22. maj i Rotterdam.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production