+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NIK & JAY DE VIGTIGSTE SKRIDT – NY SINGLE
Nik & Jay De vigtigste skridt

Nik & Jay ‘De Vigtigste Skridt’ – Ny single.

Så er der omsider nyt fra Nik & Jay til glæde for deres mange fans landet over.

Inspireret af Kristian Leth

“The William Blakes” frontmand, Kristian Leth, skrev tilbage i 2012 sangen ‘Alene’ til sit dansksprogede og anmelderroste soloalbum ‘Hjemad’. Han havde sikkert ikke forestillet sig, at ‘Alene’ skulle være et bærende element i en ny single fra Nik & Jay.

Men det er netop tilfældet med popduoens nye single, ‘De Vigtigste Skridt’, hvor omkvædet både er leveret og inspireret af Kristian Leth. ‘De Vigtigste Skridt’ er et oplagt efterårstrack som bæres frem af et stærkt tema, både lyrisk og musikalsk.

Skal gøre en forskel

Det handler om at bryde ud af osteklokken, om at vi hver især kan gøre en forskel. Men vi må selv tage de første og vigtigste skridt. Nik & Jay bruger derfor selv efteråret på at tage netop disse skridt, og gør det med hjertet på rette sted. Nik & Jay har nemlig engageret sig i et samarbejde med Dansk Røde Kors.

Giver gerne lidt af os selv

Verden står i flammer, og det er et fælles ansvar at slukke brandene. Derfor vil Nik & Jay blive glade, hvis deres musik kan bidrage til at skabe opmærksomhed. Det handler om at engagere flere danskere til at tage nogle vigtige skridt til Røde Kors Landsindsamlingen d. 5. oktober. Vi er ikke eksperter i hvordan verden ser ud, eller hvad der skal til for at hjælpe. Men vi giver gerne lidt af os selv, hvis vi kan hjælpe dem, der er eksperter.

Gratis koncert

Samarbejdet inkluderer en gratis koncert på et af landets gymnasier, hvis eleverne melder sig som indsamlere til Landsindsamlingen. Samtidig indgår ‘De Vigtigste Skridt’ som kampagnemusik for Dansk Røde Kors i deres arbejde med at få danskerne ud med raslebøssen. Der samles ind til fordel for alverdens brændpunkter og katastrofeområder.

Hilsen til Kjeld Tolstrup

‘De Vigtigste Skridt’ er første singlerelease fra Nik & Jay siden marts måned, hvor de udsendte platin-hittet “Novembervej”. Singlen har en meget fin lyrik fra Nik & Jay som blandt andet indeholder en hilsen til vores allesammens Kjeld Tolstrup!

‘De Vigtigste Skridt udkommer på mandag, d. 15/9.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production