+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NIK 40 ÅR
niclas fra nik & jay 40 år

Nik 40 år. Niclas Genckel Petersen, bedre kendt som Nik fra pop duoen Nik & Jay fylder i dag d. 8. november 2020  40 år. Stort TILLYKKE!

Der er forhåbentligt lidt smil og glæde hjemme hos Niclas i dag. Det på trods af, at der ikke har været meget at smile og glæde sig over på den musikalske front det sidste lange stykke tid. Det som skulle have været endnu et fedt år for Nik & Jay faldt til jorden med et brag. Årsagen er naturligvis coronaen. Det er også noget jeg som DJ  desværre også er ramt af. Tilmed i endnu stærkere grad som hørende hjemme i det nordjyske, hvor krydsning af kommunegrænserne og andre skrappe restriktioner gør livet surt.

Fest og dans

Jeg vil derfor i denne coronatid gerne sende noget god energi herfra. Med udgangspunkt i Nik’s 40 års fødselsdag vil jeg mindes en lang række fester, hvor jeg har spillet Nik & Jay sange. Det har været fantastisk at se et tætpakket dansegulv fyldt med unge mennesker danse synkron til nummeret ‘HOT’.

Men der er mange flere hits fra Niclas og Jannik, som har trukket et fuldt dansegulv, hvor jeg har været DJ. Og fan eller ej, så er nummeret ‘Boing’ også et af de kæmpehits som har vist sig langtidsholdbar. Også ‘Strip Remix’, ‘Lækker’ og ikke mindst ‘Novembervej’ er Nik & Jay sange som rammer plet.

Drømmene lever videre

Nik & Jay havde set frem til deres ‘Længe Leve Drømmene Tour 2020′. Den har coronaen sat en stopper for. MEN – den gode nyhed er, at drømmene lever videre. Nik & Jay har valgt at flytte alle fire koncerter til november 2021.

Så sender vi god energi af sted for at Verden finder en mere positiv vibe, så dette kan lade sig gøre 🙏🌞
 
‘Dans i mørket – find på noget
Sats på lys og sats på håb
Hvor svært er det at forstå
Rækker ud – Mirakler kan vi nå’
 
Længe Leve Drømmene Tour 2021 datoer er som følger:
12. november – Royal Arena – København
13. november – Ceres Arena – Århus
19. november – Jyske Bank Arena – Odense
20. november – Aalborghallen – Aalborg
 
Hold humøret højt, og nu i dag med masser af fødselsdags hilsner til Niclas. Her er i hvert fald endnu engang et kæmpe stort TILLYKKE med de 40 år herfra.
 
Peter, Diskotek Venus
SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production