+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NICKELBACK KONCERT I DANMARK
Nickelback koncert i Danmark

Så sker det – NICKELBACK koncert i Danmark.

Nickelback kommer til Herning og vender tilbage til Europa med et højoktan rockshow. Eller som forsanger Chad Kroeger siger: “Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!”

Blandt to årtiers vigtigste acts

Nickelback har cementeret sig som en af de mest kommercielt levedygtige og vigtige acts de seneste to årtier. Gruppens salg overstiger på verdensplan 50 millioner enheder, og deres uimodståelige kæmpehit  “How You Remind Me” forbliver Billboards ”Top Rock Song Of The Decade”.

Optaget i Canadas “Walk Of Fame”

Blandt alle disse anerkendelser, er de også blevet kronet som Billboards “Top Rock Group Of The Decade”. Undervejs har de modtaget svimlende ni Grammy Award nomineringer, tre amerikanske Music Awards, en World Music Award, og en People’s Choice Award.

I deres hjemland Canada, har bandet modtaget 36 JUNO Award nomineringer. De 12 er vundet i en række forskellige kategorier, og de er blevet optaget i Canadas “Walk Of Fame”.

Verdensklasse oplevelse

Så gæsterne i Jyske Bank Boxen 8. september 2016 kan godt glæde sig til en verdensklasse oplevelse! Nickelback koncert på dansk grund – Det bliver STORT!

Billetsalget starter fredag d. 11. marts kl. 10.00!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production