+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
NEON – VI VINDER NU – NY SLAGSANG
neon vi vinder nu

Neon – Vi Vinder Nu er en ny VM slagsang. Den udkommer i sidste øjeblik i forbindelse med VM i Rusland. Med uafgjort 1-1 mellem Danmark og Australien kan alting stadig ske for det danske herrelandshold ved fodbold VM i Rusland. Stik imod al forventning, så dukker der fortsat nye danske VM-slagsange op. Dansk VM deltagelse uden fællessang går ikke! Fællesskab, fælles skål, sammenhold og en tro på tingene, forenes igennem musikken.

Lige til at synge med på

Den opskrift kender det nordjyske band Neon med de to frontfigurer Kiki Bach og Thomas Høgsted. De melder sig nu også ind i kampen med nummeret ‘Vi Vinder Nu’. Ligesom deres forrige singler har sangen rødder i den danske popmusik fra 80’erne og 90’erne. Nummeret indbyder til fadøl og fællessang. Et nummer som er lige til at synge med på!

“Vi er flasket op med sange som ‘ReSeppTen’ og ‘En For Alle’. Det her er vores bud på en dansk fodbold fællessang for alle aldre”, lyder det fra Neon. Thomas Helmigs officielle danske VM-sang har fået en hård dom. Til gengæld er der mange roser på de sociale medier til den nordjyske sang. Der har vi fået meget kærlighed, siger Kiki Bach til TV 2/Nord. På få dage har “Vi Vinder Nu” fået mange tusinde visninger på Facebook, og er dermed blevet et viralt hit. Lige nu føles det som den sang, som vi har ventet på. Alle de mange visninger og delinger er stort for os. Det føles, som om det er den breakout-single, vi har ventet på, siger Thomas Høgsted.

‘Vi Vinder Nu’ overhaler Joey Moe

Det er ikke bare på Facebook, at sangen er et hit. B.T. har lavet en afstemning blandt bladets læsere om, hvilken VM-sang, som er det bedste uofficielle bidrag. I den afstemning ligger “Vi Vinder Nu” højt på listen blandt de bedste 25 nye danske VM-sange. 

“Det er fedt, at vi overhaler Joey Moe og sådan nogen. Det er vi megastolte over, siger Kiki Bach. Vi håber, at vores sang kan hjælpe med at fortsætte fodboldfeberen i Danmark og markere en god slutrunde for de danske drenge”.

Nummeret er skrevet og produceret af Thomas Høgsted, Kiki Bach og Claus Hassing.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production