+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 7. JANUAR
musikalsk tilbageblik 7. januar

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 7. januar. Der er historier fra årene 1955, 1989 og til sidst 1948, hvor det gælder en musikalsk fødselsdag.

1955

I dag d. 7. januar tilbage i 1955 skete der ting og sager på den britiske hitliste. For første gang gik Bill Haley & His Comets ind på hitlisten i Storbritannien med et af musikhistoriens allerstørste hits. Det drejer som intet ringere end “We’re Gonna Rock Around The Clock Tonight”. Det er den fulde originale titel på dette monsterhit!

Den omtales ofte som den alletiders mest sælgende rock’n roll single med et salg på over 25 millioner singler verden over. Her mere end 60 år efter er “Rock Around The Clock Tonight” bestemt ikke gået i glemmebogen. DJ Peter Christensen hiver den jævnligt frem. Det sker når den lige skal have en tand til på dansegulvet sammen med andre af de store 50’er og 60’er hits.

1989

Tilbage i 1989 på d. 7. januar strøg Kylie Minogue og Jason Donovan op på 1. pladsen på den britiske hitliste. Det var naturligvis med deres flotte duet “Especially For You”, produceret af det stærke trekløver på de tider, Stock, Aitken & Waterman. “Especially For You” var briterne så vilde med, at den holdt sig på 1. pladsen de følgende to uger. Den fandt også vej til Danmark, og har været råspillet af DJ Peter Christensen. Både i Diskotek Venus og mange gange på Radio Viborg, hvor Peter Christensen var med på holdet af studieværter før i tiden.

1948

Og lad os så slutte dette tilbageblik på d. 7. januar 1948. Vi skal fejre en musikalsk fødselsdag. Frem med flagene…Stort tillykke med fødselsdagen til Kenneth Clark Loggins, eller bare Kenny Loggins. Loggins bliver i dag 68 år. Nu er du som læser med sikkert ikke på gave med Kenny Loggins. I stedet kan du så finde hans storhit “Footloose” frem og lytte til. På den måde kan du sende Kenny Loggins en lille fødselsdagshilsen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production