+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 5. APRIL
musikalsk tilbageblik 5. april

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 5. april. Der er historier fra årene 1985, 1994 og 2003. Det har været en både glad og trist dag i historiens vingesus. Tag med tilbage i tiden. 

1985

Lad os starte med et glad tilbageblik på d. 5. april i 1985.

Her var der fælles fodslag blandt 5.000 radiostationer verden over til på samme tid at støtte kampagnen USA For Africa. Det viste sig hurtigt at blive et kæmpehit i form af nummeret “We Are The World”.

I den gode sags tjeneste strøg singlen til tops og var #1 på både den britiske og amerikanske hitliste, ja faktisk på alle hitlister i den vestlige verden.

1994

Til gengæld er d. 5. april en trist dag, når det gælder 1994. På denne dag begik den kun 27-årige Nirvana forsanger Curt Cobain selvmord ved at skyde sig selv i hovedet. Curt Cobain blev først fundet fire dage senere af en elektriker, som var bestilt til at komme og installere en tyverialarm. Elektrikeren troede først, at Curt Cobain lå og sov, men bemærkede så pludselig et haglgevær pegende mod Cobains hage.

I et afskedsbrev skrev Cobain: Jeg har ikke følt spændingen ved at lytte til samt skabe musik, sammen med virkelig at skrive.

2003

Dagens musikalske tilbageblik slutter i 2003. Paul McCartney indledte den engelske del af hans ‘Back In The World Tour, som var begyndt i USA et år tidligere. Det skete i Hallam FM Arena i Sheffield.

Og i går kom det frem, at Paul McCartney har kurs mod Danmark og giver koncert i Jyske Bank Boxen, mandag d. 27. juni. Koncertgæsterne kan glæde sig til de mest elskede hits fra McCartneys lange karriere. Helt fra tiden med ”The Beatles”, senere bandet ”Wings” og til hans tid som soloartist. MCH oplyser, at det bliver et overdådigt festfyrværkeri af et show med storskærme og et genhør med nogle af de bedste sange, der nogensinde er skrevet.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production