+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 4. JANUAR
musikalsk tilbageblik 4. januar

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 4. januar. Det handler om årene 1970, 1974 og 2006.

1970

D. 4. januar i 1970 var The Beatles som gruppe for sidste gang i et pladestudie. I EMI’s studie 2 i London skulle der lægges sidste hånd på indspilningen af Paul McCartneys legendariske sang “Let It Be”. Det skulle ske uden John Lennon.

Der skulle genindspilles vokaler, og der skulle laves en ny guitar solo. Alt sammen efter at John Lennon havde meldt sin afgang efter uenigheder under de første indspilninger af albummet “Let It Be”. Phil Spector blev efterfølgende sat til at bearbejde indspilningerne. Her valgte Paul McCartney så at trække stikket, og så var det slut med The Beatles. Sidste gang at John Lennon var med i studiet var d. 20. august 1969.

1974

Så skal det dreje sig om Bruce Springsteen. The Boss gav d. 4. januar 1974 sin første ud af tre koncerter på Joes’ Place i Cambridge Massachusetts. Bruce Springsteen blev supportet af Peter Johnson & The Manic Depressives.

Det var en noget speciel billet publikum fik i hånden på baggrund af en igangværende energikrise. Den samme som vi også blev ramt af herhjemme. På billetten stod der: På grund af energikrise, så vil alle udendørslamper med undtagelse af en enkelt blive slukket.

2006

Det musikalske tilbageblik slutter i 2006. Musikalsk er måske så meget sagt. Barry Gibb fra The Beegees købte d. 4. januar 2006 huset hvor Johnny Cash havde boet igennem 35 år. Huset blev sat til salg i juni 2005 til en pris på 2,9 millioner dollars. Det blev dog kortvarigt for Barry Gibb, at være ejer af dette historiske hus. Barry Gibb havde planer om at restaurere huset for at ære og mindes Johnny Cash. Under restaureringen i april 2007 gik der desværre ild i huset, som brændte ned til grunden!

Det var et musikalsk tilbageblik 4. januar – Tak fordi du læste med.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production