+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 4. JANUAR
musikalsk tilbageblik 4. januar

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 4. januar. Det handler om årene 1970, 1974 og 2006.

1970

D. 4. januar i 1970 var The Beatles som gruppe for sidste gang i et pladestudie. I EMI’s studie 2 i London skulle der lægges sidste hånd på indspilningen af Paul McCartneys legendariske sang “Let It Be”. Det skulle ske uden John Lennon.

Der skulle genindspilles vokaler, og der skulle laves en ny guitar solo. Alt sammen efter at John Lennon havde meldt sin afgang efter uenigheder under de første indspilninger af albummet “Let It Be”. Phil Spector blev efterfølgende sat til at bearbejde indspilningerne. Her valgte Paul McCartney så at trække stikket, og så var det slut med The Beatles. Sidste gang at John Lennon var med i studiet var d. 20. august 1969.

1974

Så skal det dreje sig om Bruce Springsteen. The Boss gav d. 4. januar 1974 sin første ud af tre koncerter på Joes’ Place i Cambridge Massachusetts. Bruce Springsteen blev supportet af Peter Johnson & The Manic Depressives.

Det var en noget speciel billet publikum fik i hånden på baggrund af en igangværende energikrise. Den samme som vi også blev ramt af herhjemme. På billetten stod der: På grund af energikrise, så vil alle udendørslamper med undtagelse af en enkelt blive slukket.

2006

Det musikalske tilbageblik slutter i 2006. Musikalsk er måske så meget sagt. Barry Gibb fra The Beegees købte d. 4. januar 2006 huset hvor Johnny Cash havde boet igennem 35 år. Huset blev sat til salg i juni 2005 til en pris på 2,9 millioner dollars. Det blev dog kortvarigt for Barry Gibb, at være ejer af dette historiske hus. Barry Gibb havde planer om at restaurere huset for at ære og mindes Johnny Cash. Under restaureringen i april 2007 gik der desværre ild i huset, som brændte ned til grunden!

Det var et musikalsk tilbageblik 4. januar – Tak fordi du læste med.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production