+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 2. JUNI
musikalsk tilbageblik 2. juni

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 2. juni. Der er historier fra årene 1966, 1976 og 1984. Tag med på en tur tilbage i tiden.

1966

Vi begynder 50 år tilbage i 1966, hvor crooneren Frank Sinatra var No. 1 på den britiske singlehitliste med ‘Strangers In The Night’. Det var anden gang, at Frank Sinatra lykkedes med at stryge helt til tops på singlehitlisten. 

‘Strangers In The Night’ var originalt skrevet af Avo Uvezian med titlen ‘Broken Guitar’. Senere kom den også med titlen ‘Beddy Bye’ som en part af et instrumentalt stykke til filmen ‘A Man Could Get Killed’.

1976

Videre til 1976 på datoen d. 2. juni, altså for 40 år siden. Her blev der sat alletiders rekord for antallet af tilskuere til en indendørs koncert. Det var gruppen Wings anført af Paul McCartney, som satte ny verdensrekord. Det skete da de optrådte foran så mange som 67.100 ellevilde fans i Seattle. Så stort et publikum havde man aldrig tidligere set til en indendørs koncert.

1984

Vi slutter dette musikalske tilbageblik på d. 2. juni i 1984. Her fik den dynamiske duo Wham nemlig deres første No.1 hjemme i Storbritannien med storhittet ‘Wake Me Up Before You Go Go’. Et nummer skrevet og produceret af George Michael, som bekendt udgjorde den ene halvdel af Wham. Han blev inspireret til at skrive sangen udfra en besked fra gruppens anden halvdel Andrew Ridgeley til hans forældre. Egentlig ville han skrive “Wake me up before you go”. Men et uheld kom han til at skrive “up” to gange. Derfor skrev han bagefter med vilje også “go” to gange!!!

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production