+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 2. JUNI
musikalsk tilbageblik 2. juni

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 2. juni. Der er historier fra årene 1966, 1976 og 1984. Tag med på en tur tilbage i tiden.

1966

Vi begynder 50 år tilbage i 1966, hvor crooneren Frank Sinatra var No. 1 på den britiske singlehitliste med ‘Strangers In The Night’. Det var anden gang, at Frank Sinatra lykkedes med at stryge helt til tops på singlehitlisten. 

‘Strangers In The Night’ var originalt skrevet af Avo Uvezian med titlen ‘Broken Guitar’. Senere kom den også med titlen ‘Beddy Bye’ som en part af et instrumentalt stykke til filmen ‘A Man Could Get Killed’.

1976

Videre til 1976 på datoen d. 2. juni, altså for 40 år siden. Her blev der sat alletiders rekord for antallet af tilskuere til en indendørs koncert. Det var gruppen Wings anført af Paul McCartney, som satte ny verdensrekord. Det skete da de optrådte foran så mange som 67.100 ellevilde fans i Seattle. Så stort et publikum havde man aldrig tidligere set til en indendørs koncert.

1984

Vi slutter dette musikalske tilbageblik på d. 2. juni i 1984. Her fik den dynamiske duo Wham nemlig deres første No.1 hjemme i Storbritannien med storhittet ‘Wake Me Up Before You Go Go’. Et nummer skrevet og produceret af George Michael, som bekendt udgjorde den ene halvdel af Wham. Han blev inspireret til at skrive sangen udfra en besked fra gruppens anden halvdel Andrew Ridgeley til hans forældre. Egentlig ville han skrive “Wake me up before you go”. Men et uheld kom han til at skrive “up” to gange. Derfor skrev han bagefter med vilje også “go” to gange!!!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production