+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MUSIKALSK TILBAGEBLIK 1. SEPTEMBER
musikalsk tilbageblik 1. september

Velkommen til et musikalsk tilbageblik 1. september. Der er historier fra årene 1977, 1984 og 2002.

1977

D. 1. september 1977 blev der skrevet musikhistorie for gruppen Blondie med playboy yndlingen Debbie Harry i front. Der blev skrevet under på det, som var Blondies første rigtig store pladekontrakt. Den blev indgået med pladeselskabet Chrysalis. Året forinden havde Blondie fået udgivet albummet ‘Blondie’, dog uden den store succes.

Det blev der nu i den grad lavet om på! I 1978 gik det total amok med udgivelsen af albummet ‘Parallel Lines’, som gav Blondie internationalt gennembrud! På ‘Parallel Lines’ findes de kendte Blondie hits ‘Picture This’ og ‘Sunday Girl’. Bemærk også ‘One Way Or Another’. Den blev tilbage i 2013 et stort hit igen. Denne gang for vinderne af den britiske udgave af X-Factor 2010, nemlig ‘One Direction’.

Albummet ‘Parallel Lines’ indeholder sidst men ikke mindst det som DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus vurderer til at være Blondies allerstørste hit, ‘Heart Of Glass’. Det var virkelig sangen der gav Blondie internationalt gennembrud.

1984

Vi fortsætter med et musikalsk tilbageblik i 1984. Efter en sangkarriere på 25 år, så fik Tina Turner endelig sit første og også eneste No. 1 hit i USA. Det skete med ‘What’s Love Got To Do With It’ d. 1. september 1984.

Hvad de færreste nok er klar over, så blev sangen først tilbudt Cliff Richard, som afslog. Så gik turen videre til Donna Summer, som havde den liggende i et par år uden at få den indspillet.

Det var Tina Turner sikkert glad for! ‘What’s Love Got To Do With It’ blev ikke blot et hit i USA, men også i en lang række andre lande, naturligvis også her i Danmark.

2002

Vi slutter dette musikalske tilbage med Coldplay. D. 1. september 2002 strøg Coldplay for anden gang til tops på den britiske hitliste. Dennegang med albummet ‘A Rush Of Blood To The Head’. 

Coldplay modtog i kølvandet på de flotte hitlisteplaceringer en Grammy både i 2002 og 2003 for ‘Bedste Alternative Album’. I 2004 fik Coldplay med sangen ‘Clocks’ en Grammy for ‘Record Of The Year’.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production