+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MURI & MARIO BARNDOMMENS STEMME
Muri & Mario Barndommens stemme

‘Barndommens Stemme’ med Muri & Mario er en historisk udgivelse! For første gang tillader Aske Bentzon brugen af Bamses Billedbog i ny sammenhæng.

Madonna blev den første artist til at bruge lyden af ABBA på nummeret “Hung Up”. Indtil da havde Bjørn og Benny pænt takket nej, men åbnede pludselig op for brugen af “Gimme Gimme Gimme”.

Tema fra Bamses Billedbog

Nu har Muri & Mario så gjort Madonna kunststykket efter. De har som de første nogensinde fået lov at anvende Aske Bentzons tema fra Bamses Billedbog i sangen “Barndommens Stemme”.

Det er der faktisk kommet et rigtig godt nummer ud af, som nok skal få berettiget opmærksomhed og afspilninger. Lyden af “Bamses Billedbog” er unik, og det er ikke et tilfældigt valg.

“Barndommens Stemme” er inspireret af historien om Muri & Mario’s ven. Hans syge farfar, besluttede sig for at bruge sine sidste år på at samle fælles minder fra fortid og nutid i ét lydbånd.

Minder om barndommen

Han kaldte det for “Barndommens Bånd”! Et evigt minde til sit barnebarn, når savnet til sin farfar blev for stort. Sangen omhandler sammensmeltningen af fortid og nutid. At vi mennesker på et splitsekund kan gennemleve og mindes barndommen, når vi hører en speciel melodi eller en stemme.

I skrivende stund hvor jeg har sangen kørende, så vækker det masser af gode minder om de første år i mit liv som DJ. Her blev kimen lagt til et liv fyldt med musik, fest og stemning.

Muri & Mario med “Barndommens Stemme” er et lyt værd.

Hilsen Peter → Diskotek Venus.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production