+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MR. PROBZ WAVES – NY VERSION AF KÆMPEHIT
Mr. Probz waves

Mr. Probz Waves – Ny version af kæmpehit.

Mr. Probz har lavet en ny version af kæmpehittet ‘Waves’ sammen med Chris Brown og T.I. Det er en alternativ version til Robin Schulz remix af ‘Waves’, som udkom tilbage i februar. Remixet af ‘Waves’ i februar blev et kæmpehit og indtog hitlisterne i Europa og strømmede også til USA.

Masser af topplaceringer på hitlister

‘Waves’ fik topplaceringer på hitlisterne i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Østrig og Schweiz. I Danmark, Finland, Ungarn, Irland og Italien var ‘Waves’ i Top 5.

D. 27. april var ‘Waves’ nummer ét på den britiske singlehitliste, og solgte dengang 127.000 eksemplarer i den første uge. Den forblev på 1. pladsen den følgende uge. ‘Waves’ toppede også Storbritanniens officielle streaming hitliste. Her var den nummer ét i hele otte uger i streg!   

Mødte tilfældigt Chris Brown

Mr. Probz var senere i USA for at promovere og indspille. Her mødte han tilfældigt Chris Brown, der var vild med ‘Waves’. Han foreslog, at de skulle indspille en ny version. Samtidig fik de et af tidens andre hotte navne i USA, T.I. med på idéen.

Er netop udkommet i USA

Den nye version af ‘Waves’ er netop udkommet i USA. Den var i går (onsdag d. 11. november 2014) kun slået af Kim Kardashian’s nye balle-foto på de fleste entertainment-sites.

https://www.facebook.com/MrProbz

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production