+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEDSTE STEMMETAL VED X-FACTOR 2017
bedste stemmetal x factor 2017

De bedste stemmetal ved X Factor 2017 gik til Morten Nørgaard. Seerfavoritten Chili vandt ikke et eneste liveshow! Det er ikke altid at favoritten vinder! Det må være læresætningen efter afgørelsen af X-Factor 2017.

Vundet fem Liveshows

DR har efterfølgende offentliggjort stemmetallene for hvert liveshow. Og Morten Nørgaard har måske til manges overraskelse vundet hele fem liveshows, oplyser DR.

Chili har hele tiden været lige i hælene på naturtalentet Morten Nørgaard fra Odder. Og efter tredje liveshow var bookmakerne sikre på, at Chili ville vinde X-Factor 2017.

Op og ned for Vkation

Mia som mange også havde et godt øre til, lykkedes kun med at vinde et enkelt liveshow, hvor hun sang California Dreamin’. X-factors populære drengeduo Vkation havde mange pigers stemmer. Det gav Vkation sejren i det fjerde liveshow. Det endda på trods af at Vkation ugen før var i farezonen. Så det er gået både op og ned for Vkation.

Tur til USA

Nu venter der Morten Nørgaard en turbulent tid med en masse interviews og optræden rundt om i landet. Vindersangen “The Underdog” som Rasmus Seebach har været inde over, ligger i toppen på Itunes. Forude venter også en tur til USA, hvor Morten skal indspille nye sange.

Endnu engang skal der lyde et stort tillykke til Morten Nørgaard. Både de bedste stemmetal og med sejren i X-Factor 2017.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production