+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BEDSTE STEMMETAL VED X-FACTOR 2017
bedste stemmetal x factor 2017

De bedste stemmetal ved X Factor 2017 gik til Morten Nørgaard. Seerfavoritten Chili vandt ikke et eneste liveshow! Det er ikke altid at favoritten vinder! Det må være læresætningen efter afgørelsen af X-Factor 2017.

Vundet fem Liveshows

DR har efterfølgende offentliggjort stemmetallene for hvert liveshow. Og Morten Nørgaard har måske til manges overraskelse vundet hele fem liveshows, oplyser DR.

Chili har hele tiden været lige i hælene på naturtalentet Morten Nørgaard fra Odder. Og efter tredje liveshow var bookmakerne sikre på, at Chili ville vinde X-Factor 2017.

Op og ned for Vkation

Mia som mange også havde et godt øre til, lykkedes kun med at vinde et enkelt liveshow, hvor hun sang California Dreamin’. X-factors populære drengeduo Vkation havde mange pigers stemmer. Det gav Vkation sejren i det fjerde liveshow. Det endda på trods af at Vkation ugen før var i farezonen. Så det er gået både op og ned for Vkation.

Tur til USA

Nu venter der Morten Nørgaard en turbulent tid med en masse interviews og optræden rundt om i landet. Vindersangen “The Underdog” som Rasmus Seebach har været inde over, ligger i toppen på Itunes. Forude venter også en tur til USA, hvor Morten skal indspille nye sange.

Endnu engang skal der lyde et stort tillykke til Morten Nørgaard. Både de bedste stemmetal og med sejren i X-Factor 2017.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production