+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MØ – LIVE TO SURVIVE NY SINGLE
Mø Live to survive

Efter to års tavshed så er danske MØ tilbage i storform med nummeret ‘Live To Survive’. Ventetiden har været det hele værd. Jeg er IKKE i tvivl – Der er dømt KÆMPE HIT!

Man skal leve for at overleve

MØ har brugt tiden under corona i København med at skrive og indspille ny musik. Der kommer efter planen senere på året således også et nyt album. ‘Live To Survive’ er første single. Den fik verdenspremiere hos Annie Mac på BBC Radio 1, og er nu også dukket op i min indbakke med nye sange.

‘Live To Survive’ handler som det fremgår af titlen om at man skal leve for at overleve. Det har MØ følt på sin egen krop efter en turbulent periode med lidt for meget fart på.

Mø fortæller til dr.dk, at sangen handler om, at hive sig selv op efter en hård periode. Man skal huske at minde sig selv om, at hårde perioder kommer og går. Præcis som de gør for de fleste mennesker flere gange i løbet af livet, siger hun. Det er ok med nedture, men man skal bare ikke lade sig slå ud af dem! Det handler om, at man bare skal op på hesten igen! Mø er selv taknemmelig for at være tilbage, men har fået ændret sit mindset.

MØ med ny lyd

Nå, men tilbage til musikken, hvor ‘Live To Survive’ viser en ny side af MØ. Det er med en lyd som ligger langt fra hendes tidligere hits ‘Lean On’ eller ‘The Final Song’. Posen er blevet rystet og lyden er lidt retro med tydelige referencer til 80’erne. Jeg synes selv, at kan genkende lidt af lyden fra ‘Trans-X – Living On Video’. 

Selv nævner MØ 80’er gruppen Eurythmics, som inspiration med nummeret ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)’. Men der er også lidt af den klassiske 80’er-elektroniske lyd som netop på ‘Living On Video’. Men MØ fremhæver også selv lyden af The Weeknd og Daft Punk, som hun gerne ville have med på ‘Live To Survive’.

I forbindelse med tilblivelsen af ‘Live To Survive’, så har MØ selv været mere med med i beslutningerne omkring sangen. Det har givet en stor tilfredsstillelse – både som menneske og kunstner.

Samarbejde med kendte sangskrivere

MØ udsendte albummet ‘Forever Neverland’ med bl.a. ‘Sun In Our Eyes’. Sammen med Major Lazer slog hun alle rekorder med ‘Lean On’. Hun sang duet med Justin Bieber på ‘Cold Water’ og hittede stort over hele verden med ‘Final Song’.

MØ har har skrevet ‘Live To Survive’ med danske Sly, og Caroline Ailin der har skrevet flere hits til Dua Lipa. Og ikke mindst SG Lewis har både været med til at skrive og producere. Om alt går vel, så kommer der et nyt MØ album til efteråret.

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production