+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MØ – LIVE TO SURVIVE NY SINGLE
Mø Live to survive

Efter to års tavshed så er danske MØ tilbage i storform med nummeret ‘Live To Survive’. Ventetiden har været det hele værd. Jeg er IKKE i tvivl – Der er dømt KÆMPE HIT!

Man skal leve for at overleve

MØ har brugt tiden under corona i København med at skrive og indspille ny musik. Der kommer efter planen senere på året således også et nyt album. ‘Live To Survive’ er første single. Den fik verdenspremiere hos Annie Mac på BBC Radio 1, og er nu også dukket op i min indbakke med nye sange.

‘Live To Survive’ handler som det fremgår af titlen om at man skal leve for at overleve. Det har MØ følt på sin egen krop efter en turbulent periode med lidt for meget fart på.

Mø fortæller til dr.dk, at sangen handler om, at hive sig selv op efter en hård periode. Man skal huske at minde sig selv om, at hårde perioder kommer og går. Præcis som de gør for de fleste mennesker flere gange i løbet af livet, siger hun. Det er ok med nedture, men man skal bare ikke lade sig slå ud af dem! Det handler om, at man bare skal op på hesten igen! Mø er selv taknemmelig for at være tilbage, men har fået ændret sit mindset.

MØ med ny lyd

Nå, men tilbage til musikken, hvor ‘Live To Survive’ viser en ny side af MØ. Det er med en lyd som ligger langt fra hendes tidligere hits ‘Lean On’ eller ‘The Final Song’. Posen er blevet rystet og lyden er lidt retro med tydelige referencer til 80’erne. Jeg synes selv, at kan genkende lidt af lyden fra ‘Trans-X – Living On Video’. 

Selv nævner MØ 80’er gruppen Eurythmics, som inspiration med nummeret ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)’. Men der er også lidt af den klassiske 80’er-elektroniske lyd som netop på ‘Living On Video’. Men MØ fremhæver også selv lyden af The Weeknd og Daft Punk, som hun gerne ville have med på ‘Live To Survive’.

I forbindelse med tilblivelsen af ‘Live To Survive’, så har MØ selv været mere med med i beslutningerne omkring sangen. Det har givet en stor tilfredsstillelse – både som menneske og kunstner.

Samarbejde med kendte sangskrivere

MØ udsendte albummet ‘Forever Neverland’ med bl.a. ‘Sun In Our Eyes’. Sammen med Major Lazer slog hun alle rekorder med ‘Lean On’. Hun sang duet med Justin Bieber på ‘Cold Water’ og hittede stort over hele verden med ‘Final Song’.

MØ har har skrevet ‘Live To Survive’ med danske Sly, og Caroline Ailin der har skrevet flere hits til Dua Lipa. Og ikke mindst SG Lewis har både været med til at skrive og producere. Om alt går vel, så kommer der et nyt MØ album til efteråret.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production