+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MNJ KLUBMESTERSKAB 2017
MNJ Klubmesterskab 2017

Den første lørdag i august er hos Diskotek Venus altid reserveret til MNJ, Motorsport Nordjylland. Denne dag afholder MNJ klubmesterskab på hjemmebanen i Nysum.

I år var ingen undtagelse og omkring kl. 19.30 så var klubhuset fyldt med en masse glade motorsportsfolk. De var både sultne og tørstige! Men bestemt også klar til en god fest!

Resultater ikke som forventet

Det er ikke altid favoritten som vinder. Det måtte flere sande ude på banen. Dermed kunne de blot se til, da pokalerne blev delt ud. Selvironien fejlede dog ikke noget. En af favoritterne som ikke fik en pokal tænkte allerede et år frem i tiden med disse ord: Måske skal det overvejes at skifte fra Opel til Skoda inden klubmesterskaberne 2018!!!

MNJ har ubetinget landets mest festlige pokaloverrækkelse. DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus ved ikke rigtig, hvordan det er opstået. For mange år siden da Diskotek Venus spillede til klubmesterskaberne første gang, var pokaloverrækkelsen unik. Dengang som nu slutter kåringen af en ny klubmester altid med den særlige MNJ-Nysum hyldest. Det sker til tonerne af ‘Can Can’ med gruppen Bad Manners. Samtidig kører alle til klubfesten armene op og ned. ‘Can Can’ er fra 1981, så den særlige hyldest går angiveligt helt tilbage til starten af 80’erne. Det er ret fantastisk, at denne gode tradition varer ved. Men hvorfor også lave om på noget som fungerer. Festligt er det i hvertfald!

Gammel slagsang tilbage

Undervejs blev en gammel slagsang også genoplivet. Den går på melodien ‘I en kælder sort som kul’. Mon ikke denne slagsang er på programmet igen i 2018?

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tak for en herlig aften, og siger på gensyn i 2018. Kalenderen tillader desværre ikke, at vi kommer og spiller d. 23. september til DM fest. Diskoteket er i forvejen booket til en fest på Fyn.

Herunder lidt video fra klubfesten, hvor den gamle slagsang også er med…Vi ses!

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production