+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MNJ KLUBMESTERSKAB 2017
MNJ Klubmesterskab 2017

Den første lørdag i august er hos Diskotek Venus altid reserveret til MNJ, Motorsport Nordjylland. Denne dag afholder MNJ klubmesterskab på hjemmebanen i Nysum.

I år var ingen undtagelse og omkring kl. 19.30 så var klubhuset fyldt med en masse glade motorsportsfolk. De var både sultne og tørstige! Men bestemt også klar til en god fest!

Resultater ikke som forventet

Det er ikke altid favoritten som vinder. Det måtte flere sande ude på banen. Dermed kunne de blot se til, da pokalerne blev delt ud. Selvironien fejlede dog ikke noget. En af favoritterne som ikke fik en pokal tænkte allerede et år frem i tiden med disse ord: Måske skal det overvejes at skifte fra Opel til Skoda inden klubmesterskaberne 2018!!!

MNJ har ubetinget landets mest festlige pokaloverrækkelse. DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus ved ikke rigtig, hvordan det er opstået. For mange år siden da Diskotek Venus spillede til klubmesterskaberne første gang, var pokaloverrækkelsen unik. Dengang som nu slutter kåringen af en ny klubmester altid med den særlige MNJ-Nysum hyldest. Det sker til tonerne af ‘Can Can’ med gruppen Bad Manners. Samtidig kører alle til klubfesten armene op og ned. ‘Can Can’ er fra 1981, så den særlige hyldest går angiveligt helt tilbage til starten af 80’erne. Det er ret fantastisk, at denne gode tradition varer ved. Men hvorfor også lave om på noget som fungerer. Festligt er det i hvertfald!

Gammel slagsang tilbage

Undervejs blev en gammel slagsang også genoplivet. Den går på melodien ‘I en kælder sort som kul’. Mon ikke denne slagsang er på programmet igen i 2018?

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tak for en herlig aften, og siger på gensyn i 2018. Kalenderen tillader desværre ikke, at vi kommer og spiller d. 23. september til DM fest. Diskoteket er i forvejen booket til en fest på Fyn.

Herunder lidt video fra klubfesten, hvor den gamle slagsang også er med…Vi ses!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production