+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MIN FØRSTE EUROVISION OPLEVELSE
Brother Hood Of Man Save Your Kisses For Me første eurovision oplevelse

Min første oplevelse med Eurovision går tilbage til mine drenge år. Da jeg nærmede mig 10-års alderen begyndte jeg for alvor at interessere mig for musik. Og i 1976 blev jeg grebet af at se Eurovision finalen.

Man skal jo følge med tiden, men mange har dog som jeg selv opfattelsen af, at Eurovision ikke er som før i tiden. Da var både melodier og tekster noget man i høj grad kunne identificere sig med. Og Eurovision var et show man bare for alt i verden måtte se. Min egen interesse for musik begyndte som nævnt allerede i 8-10 års alderen. Og da Eurovisionfinalen rullede over skærmen i 1976, så blev jeg grebet af stemningen og den gode musik. Danmark var på det tidspunkt ikke med, men det var alligevel spændende at følge slagets gang. Det var den britiske gruppe  Brotherhood Of Man som vandt med sangen “Save Your Kisses For Me”. Og at den er blevet en Grandprix evergreen, gør det bare endnu bedre!

Rekord

Her mange år efter er det ret vildt at, “Save Your Kisses For Me” dengang skrev historie med et svimlende salg på intet mindre end 6 millioner singleplader. En rekord som vidst stadig består. Det er ret fascinerende, da det er en rekord fra min første oplevelse med Eurovision, som jeg fulgte på TV! Hvis du ikke lige kan huske sangen, så linker jeg herunder til sangen. Denne version er optaget i London tilbage i 2015 i anledning af Eurovisions 60 års fødselsdag.

I mine indtil videre 42 år som DJ har både dansk Melodi Grand Prix og Eurovision haft min store interesse. Jeg har spillet Grandprix sange ved rigtig mange af de fester og events, og sådan bliver det ved. Men det er i høj grad de store Grandprix klassikere fra 80’erne, som folk elsker og holder af. Der er længere i mellem de gode Grandprix sange her i moderne tid. Men “Fly On The Wings Of Love”, “Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord” og “Only Teardrops” har dog skilt sig ud som sikre grandprix hits.

Er du REDDI?

I aften går det løs med første semifinale ved dette års Eurovision, hvor Danmark er med og repræsenteres af gruppen “Reddi”. De erklærer sig helt “ready” til at give den max gas på den store Eurovision scene med sangen “The Show”. Reddi er ægte girlpower med forsanger Siggy Savery i front. På trods af dårlige odds hos bookmakerne, nægter pigerne at give op på forhånd. De vil gøre alt hvad de kan for at gå videre til lørdagens store Eurovision finale.

Hermed ønskes alle en rigtig god Eurovision aften, hvor der skal heppes på REDDI og Danmark.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production