+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MILLE VINDER AF MGP 2018
Mille vinder mgp 2018

Mille vinder MGP 2018 – Stort TILLYKKE! Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den 11-årige Mille fra Risskov ved Aarhus med sejren i MGP 2018.

Med sangen ‘Til Næste År’ tog Mille i superfinalen til sidst sejren med suveræne 42 procent af stemmerne. Der var gang i den helt store børnefest i Gigantium i Aalborg. De mere end 6000 publikummer både sang og klappede med på Milles vindersang.

Det har været fantastisk

Jeg fatter slet ikke, at vi har vundet! Sådan lød det fra Mille, da hun sammen med sine dansere mødte pressen efter sejren, oplyser DR.

Det har været fantastisk at være med, og det er helt forfærdeligt, at det allerede er slut. Men nu skal vi ud og feste med alle de andre deltagere, sagde den nykronede MGP-vinder kort efter at sejren var kommet i hus.

Tre sange i superfinalen

Præcis som i de voksnes Melodi Grand Prix så dystede ti finalister i årets udgave af MGP 2018. De ti finalesange handlede om ting i en børne verden. YouTube, venskaber, og hvordan verden mon ville se ud, hvis børnene måtte bestemme.

Da alle ti finalesange var blevet fremført blev seerne bedt om at afgive deres stemmer via sms. Herefter gik de tre sange med flest stemmer videre til superfinalen.

Her blev Mille en suveræn vinder med 42 procent af stemmerne med sangen ‘Til Næste År’. Hun kunne efterfølgende løfte MGP-Trofæet som det synlige bevis på at være vinder af MGP 2018. På en flot 2. plads med 32 procent af stemmerne kom den 13-årige Celina fra Bornholm med sangen ‘Maskebal’. Dette års 3. plads gik med 26 procent af stemmerne til de 10-årige tvillinger Melissa og Victoria fra Haderslev med sangen ‘Jeg Elsker Dig’.

Læs mere og se DR Ultras vinderinterview via dette link til DR: https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/11-aarige-mille-loeb-med-sejren-i-mgp-2018

Foto: DR

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production