+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MILLE VINDER AF MGP 2018
Mille vinder mgp 2018

Mille vinder MGP 2018 – Stort TILLYKKE! Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den 11-årige Mille fra Risskov ved Aarhus med sejren i MGP 2018.

Med sangen ‘Til Næste År’ tog Mille i superfinalen til sidst sejren med suveræne 42 procent af stemmerne. Der var gang i den helt store børnefest i Gigantium i Aalborg. De mere end 6000 publikummer både sang og klappede med på Milles vindersang.

Det har været fantastisk

Jeg fatter slet ikke, at vi har vundet! Sådan lød det fra Mille, da hun sammen med sine dansere mødte pressen efter sejren, oplyser DR.

Det har været fantastisk at være med, og det er helt forfærdeligt, at det allerede er slut. Men nu skal vi ud og feste med alle de andre deltagere, sagde den nykronede MGP-vinder kort efter at sejren var kommet i hus.

Tre sange i superfinalen

Præcis som i de voksnes Melodi Grand Prix så dystede ti finalister i årets udgave af MGP 2018. De ti finalesange handlede om ting i en børne verden. YouTube, venskaber, og hvordan verden mon ville se ud, hvis børnene måtte bestemme.

Da alle ti finalesange var blevet fremført blev seerne bedt om at afgive deres stemmer via sms. Herefter gik de tre sange med flest stemmer videre til superfinalen.

Her blev Mille en suveræn vinder med 42 procent af stemmerne med sangen ‘Til Næste År’. Hun kunne efterfølgende løfte MGP-Trofæet som det synlige bevis på at være vinder af MGP 2018. På en flot 2. plads med 32 procent af stemmerne kom den 13-årige Celina fra Bornholm med sangen ‘Maskebal’. Dette års 3. plads gik med 26 procent af stemmerne til de 10-årige tvillinger Melissa og Victoria fra Haderslev med sangen ‘Jeg Elsker Dig’.

Læs mere og se DR Ultras vinderinterview via dette link til DR: https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/11-aarige-mille-loeb-med-sejren-i-mgp-2018

Foto: DR

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production