+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MICHAEL BUNDESEN DØD
michael bundesen er død

Michel Bundesen er død. Det er med et tungt hjerte, at jeg skriver disse linjer. Det sker kort efter at have modtaget nyheden om, at Michael Bundesen fra Shubidua er afgået ved døden. Han blev 71 år.

Michael Bundesen – Shubidua legenden Michael Bundesen er død efter kort tids sygdom.

Familien skriver i en pressemeddelelse:

‘Det er med en ufattelig sorg, at vi kan meddele at vores far, Michael Bundesen efter kort tids kræftforløb, er afgået ved døden. Michael sov søndag aften stille ind i sit hjem i Gentofte. Det skete i trygge rammer, omgivet af den nærmeste familie’, lyder det i pressemeddelelsen.

Her beder familien desuden om ro til at bearbejde tabet.

‘Familien vil gerne udbede sig ro til at bearbejde sorgen. Michael efterlader et kæmpe savn i alle vores hjerter’, lyder det videre. Bisættelsen vil foregå privat og kun for de allernærmeste.

‘Selvom det varmer at tænke på, hvor mange danskere han har betydet noget for, appellerer vi til at dette ønske respekteres’. Pressemeddelelsen er underskrevet af Michael Bundesens børn Nanna Bundesen og Nicolaj Bundesen.
 

Festlig aften sammen med Michael Bundesen

Jeg har mødt Michael Bundesen en enkelt gang i forbindelse med et fælles job til en Shubidua koncert i Skørping Hallen. Det var en alletiders aften, som adskilte sig i forhold til mange andre koncerter i Skørping. 

Big Fat Snake var i flere år ‘Husorkester’ til en række koncerter i Skørping Hallen. På samme måde som jeg var fast DJ, men der var også andre koncertnavne på plakaten. Men der var altid fast procedure om, at jeg ikke måtte spille et kvarter inden de skulle gå på scenen. Der var heller ikke noget med at være pause DJ. Efter koncerterne skulle der desuden gå 5-10 minutter før jeg måtte give den gas til ‘AFTERPARTY’. Sådan var det IKKE med Shubidua!!!

Det er jo et kæmpe Halbal

Jeg fik inden koncerten aftalt et møde med Shubidua. Michael Bundesen var venlig at indtale nogle jingler til mig, som jeg fortsat bruger. Så snakkede vi kort om aftenens forløb, og at jeg jo skulle være DJ i løbet af aftenen. Der blev jeg noget overrasket over hvor jordnær Michael Bundesen og de andre Shubber var. Jeg skulle bare gå ind og gi’ den gas. Så skulle jeg blot stoppe på deres signal, og så præsentere dem.

Jamen hvad så i pausen – Sætter I bare noget musik på selv? Nej, når vi holder pause, så skal du da spille, kan jeg huske at Michael Bundesen svarede kækt. Det er jo ret beset bare et kæmpe Halbal. Det havde han jo helt ret i. Og det var fedt at opleve den der meget ligefremme og jordnære tilgang. Jeg mærkede tydeligt, at de var lige så vilde med at skabe fest og stemning, som jeg var. Vi var det helt rette match, og det var fantastisk at spille sammen med Michael Bundesen og Shubidua.

40 år med Michael Bundesen og Shubidua

Da jeg begyndte at interessere mig for musik som 10-årig var Michael Bundesen allerede godt i gang med Shubidua. I mine indtil videre 40 år som DJ, har Shubidua været på min playliste utallige gange. Det var for eksempel noget særligt når tiden nærmede sig d. 1. maj. Sangen ‘Den Grønne’ var på den dato et must at spille. Og Michael Bundesen har sammen med Shubidua også lavet en række af store Juleklassikere som ‘Rap Jul, ‘Ønskelisten’ og ‘Den Himmelblå’.

Det bliver mærkeligt når jeg skal ud at spille igen efter coronaen. Når jeg spiller Shubidua, er det velvidende om, at Michael Bundesen ikke længere er til. Jeg ved, at han i længere tid havde troen på at kunne vende tilbage til scenen efter sine blodpropper. Andre havde nok en mere realistisk opfattelse om, at det nok desværre aldrig ville ske. Til sidst indså han selv, at festen med Shubidua var definitivt slut.

Æret være Michael Bundesens minde…!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production