+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MICHAEL JUUL SØRENSEN DØD
Michael Juul Sørensen er død

Michael Juul Sørensen er død.

Jeg blev meget trist, da jeg tidligere i dag både læste på Facebook og i nyhederne hos DR, at Michael Juul Sørensen er død. Han gik bort efter længere tids sygdom, og var til sidst på palliativ afd. på Bispebjerg Hospital. Han døde i fredags d. 3. februar, og blev 74 år.

Dødsfaldet bekræftes af Leif Bering, der har levet sammen med Juul Sørensen i næsten 50 år. I et opslag på Juul Sørensens Facebook-profil skriver han: Det er med et tungt hjerte, at jeg må meddele, at Michael ikke er her mere!

Stort minde fra Skt. Hansaften i 1979

Michael Juul Sørensen var en meget kendt og vellidt radiovært på P3 i 70’erne og 80’erne. Jeg husker ham især for programmet Hej P3. Her fik han mange unge lyttere, som skrev ind med musikønsker. Han har også en stor del af æren for, at jeg begyndte at interessere mig for musik og senere blev DJ. Jeg husker tydeligt Skt. Hansaften i 1979, eller snarere nat. Undtagelsesvis sendte DR P3 hele natten igennem “Midsommernatsdiskoteket” med Michael Juul Sørensen som vært. Det var virkelig en musikalsk fest. Jeg kan huske, at han spillede Chris Norman og Suzi Quatro med “Stumblin’ In”. Den har jeg efterfølgende selv spillet masser af gange. Både på Radio Viborg og i min tid som DJ.

Stort B-menneske

Michael Juul Sørensen blev også kendt som vært for “Fanfare” og ikke mindst morgenradioen på P3. Jeg mener, at kan huske noget om, at han var et stort B-menneske. Han havde det derfor rædsomt med at stå tidligt op. Han var engang ved at komme for sent til en morgenradio, men blev vistnok vækket i sidste øjeblik af en kollega. Han boede heldigvis tæt på Radiohuset i Rosenørns Allé. Jeg mener også, at han engang har sagt, at den letteste måde at undgå at sove over sig er ved slet ikke at gå i seng!

I fint selskab

Michael Juul Sørensen opnåede også at komme i det fine selskab af værter, som har været “Morgennisse” på P3. “Morgennisserne” var et meget populært program i december fra 1969 til 1996. Via overfrankerede breve blev der samlet ind til Dansk Radio Hjælpefond, som uddelte radio- og tv apparater til de, som ikke havde råd.

Kom for sent

Jeg var til det sidste ven med Michael Juul Sørensen på Facebook. Jeg har nydt at læse alle de gode og lange indlæg om hans liv og oplevelser sammen med hans mangeårige partner Leif. Jeg har i flere år haft planer om at besøge Michael til en rigtig god radiosnak. Jeg kom desværre for sent!

Æret være mindet om Michael Juul Sørensen – En af de største radiostemmer vi har haft herhjemme.

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production