+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MICHAEL JUUL SØRENSEN DØD
Michael Juul Sørensen er død

Michael Juul Sørensen er død.

Jeg blev meget trist, da jeg tidligere i dag både læste på Facebook og i nyhederne hos DR, at Michael Juul Sørensen er død. Han gik bort efter længere tids sygdom, og var til sidst på palliativ afd. på Bispebjerg Hospital. Han døde i fredags d. 3. februar, og blev 74 år.

Dødsfaldet bekræftes af Leif Bering, der har levet sammen med Juul Sørensen i næsten 50 år. I et opslag på Juul Sørensens Facebook-profil skriver han: Det er med et tungt hjerte, at jeg må meddele, at Michael ikke er her mere!

Stort minde fra Skt. Hansaften i 1979

Michael Juul Sørensen var en meget kendt og vellidt radiovært på P3 i 70’erne og 80’erne. Jeg husker ham især for programmet Hej P3. Her fik han mange unge lyttere, som skrev ind med musikønsker. Han har også en stor del af æren for, at jeg begyndte at interessere mig for musik og senere blev DJ. Jeg husker tydeligt Skt. Hansaften i 1979, eller snarere nat. Undtagelsesvis sendte DR P3 hele natten igennem “Midsommernatsdiskoteket” med Michael Juul Sørensen som vært. Det var virkelig en musikalsk fest. Jeg kan huske, at han spillede Chris Norman og Suzi Quatro med “Stumblin’ In”. Den har jeg efterfølgende selv spillet masser af gange. Både på Radio Viborg og i min tid som DJ.

Stort B-menneske

Michael Juul Sørensen blev også kendt som vært for “Fanfare” og ikke mindst morgenradioen på P3. Jeg mener, at kan huske noget om, at han var et stort B-menneske. Han havde det derfor rædsomt med at stå tidligt op. Han var engang ved at komme for sent til en morgenradio, men blev vistnok vækket i sidste øjeblik af en kollega. Han boede heldigvis tæt på Radiohuset i Rosenørns Allé. Jeg mener også, at han engang har sagt, at den letteste måde at undgå at sove over sig er ved slet ikke at gå i seng!

I fint selskab

Michael Juul Sørensen opnåede også at komme i det fine selskab af værter, som har været “Morgennisse” på P3. “Morgennisserne” var et meget populært program i december fra 1969 til 1996. Via overfrankerede breve blev der samlet ind til Dansk Radio Hjælpefond, som uddelte radio- og tv apparater til de, som ikke havde råd.

Kom for sent

Jeg var til det sidste ven med Michael Juul Sørensen på Facebook. Jeg har nydt at læse alle de gode og lange indlæg om hans liv og oplevelser sammen med hans mangeårige partner Leif. Jeg har i flere år haft planer om at besøge Michael til en rigtig god radiosnak. Jeg kom desværre for sent!

Æret være mindet om Michael Juul Sørensen – En af de største radiostemmer vi har haft herhjemme.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production