+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MGP 2015 VINDER FLORA OFELIA – TILLYKKE
mgp 2015 vinder flora ofelia

MGP 2015 Vinder Flora Ofelia – Stort tillykke!

Det kun 9-årige sangtalent Flora Ofelia fra Bisserup på Sjælland gik hele vejen i Superfinalen i MGP 2015! Det skete foran 6.500 glade publikummer i Gigantium i Aalborg, skriver dr.dk.

Alle 10 finale deltagere leverede et flot show, ledsaget af en masse skøre og sjove indslag undervejs i det to timer lange børne Melodi Grand Prix.

Lokal deltager kom ikke i Superfinalaen

Forventningerne til den lokale deltager, Dicte, fra Aalborg var store. Da det virkelig gjaldt i aftenens første sms afstemning, var alle fingre krydsede. Men desværre lykkedes det ikke for Dicte at slippe gennem nåleøjet til Superfinalen.

Tryllebandt publikum

Flora Ofelia optrådte som den eneste helt alene på den store MGP scene. Men det lod nu ikke til at skræmme den unge sangstjerne. I sikker stil tryllebandt hun hele publikummet i Gigantium. Hun kørte en sikker sejr hjem takket være en vrimmel af sms’er fra seere landet over!

Deltagerne i Superfinalen var foruden Flora Ofelia også gruppen ‘TENEYS’ fra Gl. Rye i Midtjylland som fik 2. pladsen, og gruppen The Tumbles fra Allerød, som tog sig af 3. pladsen.

Travl tid forude

Der venter nu de fleste af deltagerne i MGP 2015 en travl tid med masser af optræden rundt om i Danmark. Hold godt med diverse koncertkalendere. MGP vinderen og flere af de øvrige deltagere kommer sikkert også til din egen by eller en i nærheden.

Stort tillykke her fra Diskotek Venus til vinder af MGP 2015 – Flora Ofelia.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production