+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024
melodi grandprix værter 2024 stéphanie surrugue sara bro

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset.

De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset.

Stéphanie Surrugue har tidligere været vært ved store tv begivenheder som f. eks. ‘Året Der Gik’, ‘Kronprinsparrets Priser’, ‘Nytårsaften’, osv. Og hun havde derfor ikke svært ved at sige ja til at blive vært for Melodi Grandprix, siger hun til dr.dk.

Vil sige ’douze points’

Dansk Melodi Grand Prix er en del af en stor europæisk tradition siden 1957. Det er en musikkonkurrence som på helt unik vis samler seere og publikum på tværs af alder, køn og kulturer. Jeg glæder mig som både europæer og som festraket til at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark. Og med et stort smil vil jeg forsøge at få sagt det legendariske ’douze points’ undervejs, selvom det er det danske Melodidi Grand Prix, fortæller Stéhanie Surrugue.

Største og vildeste tv-begivenhed

Den anden vært Sara Bro er heller ikke uvant med at lave tv. Hun er dog i øjeblikket en meget populær radiovært på DR P4 med programmet ‘Sara & Monopolet’. Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix – både som den største og vildeste tv-begivenhed. Tilbage i 1982 fik jeg en dyrebar skat på kassettebånd. Det var et bånd med alle sangene fra det Internationale Melodi Grand Prix, som det hed dengang. Desuden er pailletter og stiletter i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært. Og det bliver så ovenikøbet sammen med mit idol ’Mademoiselle Europe’, slutter Sara Bro.

Melodi Grand Prix i Koncerthuset

Programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix i DR Erik Struve Hansen er begejstret over Stéphanie Surrugue og Sara Bro som de to nye værter. Det bliver med sikkerhed en forrygende aften i musikkens tegn og årets største show i ægte Grand Prix-ånd med Stéphanie og Sara som et godt værtspar. Dansk Melodi Grand Prix er en begivenhed, som rigtig mange har et minde eller en holdning til. Og så er Melodi Grand prix en stor kulturel tradition over otte årtier, eller siden 1957. Så vi glæder os til igen at samle danskerne i stuerne omkring og også til at afholde i DR Koncerthuset. Koncertsalen er bygget til at give en optimal lyd for seerne, publikum og musikerne. Desuden danner koncertsalen en perfekt ramme omkring showet. Vi glæder os rigtig meget til at vise det hele og dele det med danskerne, slutter Erik Struve Hansen.

Hvem deltagerne bliver, afsløres i det nye år.

Dansk Melodi Grand Prix 2024 foregår lørdag d. 17. februar kl. 20.00 og vises på DR 1 og på DRTV. Billetsalget starter d. 30. november kl. 10.00.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production