+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024
melodi grandprix værter 2024 stéphanie surrugue sara bro

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset.

De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset.

Stéphanie Surrugue har tidligere været vært ved store tv begivenheder som f. eks. ‘Året Der Gik’, ‘Kronprinsparrets Priser’, ‘Nytårsaften’, osv. Og hun havde derfor ikke svært ved at sige ja til at blive vært for Melodi Grandprix, siger hun til dr.dk.

Vil sige ’douze points’

Dansk Melodi Grand Prix er en del af en stor europæisk tradition siden 1957. Det er en musikkonkurrence som på helt unik vis samler seere og publikum på tværs af alder, køn og kulturer. Jeg glæder mig som både europæer og som festraket til at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark. Og med et stort smil vil jeg forsøge at få sagt det legendariske ’douze points’ undervejs, selvom det er det danske Melodidi Grand Prix, fortæller Stéhanie Surrugue.

Største og vildeste tv-begivenhed

Den anden vært Sara Bro er heller ikke uvant med at lave tv. Hun er dog i øjeblikket en meget populær radiovært på DR P4 med programmet ‘Sara & Monopolet’. Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix – både som den største og vildeste tv-begivenhed. Tilbage i 1982 fik jeg en dyrebar skat på kassettebånd. Det var et bånd med alle sangene fra det Internationale Melodi Grand Prix, som det hed dengang. Desuden er pailletter og stiletter i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært. Og det bliver så ovenikøbet sammen med mit idol ’Mademoiselle Europe’, slutter Sara Bro.

Melodi Grand Prix i Koncerthuset

Programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix i DR Erik Struve Hansen er begejstret over Stéphanie Surrugue og Sara Bro som de to nye værter. Det bliver med sikkerhed en forrygende aften i musikkens tegn og årets største show i ægte Grand Prix-ånd med Stéphanie og Sara som et godt værtspar. Dansk Melodi Grand Prix er en begivenhed, som rigtig mange har et minde eller en holdning til. Og så er Melodi Grand prix en stor kulturel tradition over otte årtier, eller siden 1957. Så vi glæder os til igen at samle danskerne i stuerne omkring og også til at afholde i DR Koncerthuset. Koncertsalen er bygget til at give en optimal lyd for seerne, publikum og musikerne. Desuden danner koncertsalen en perfekt ramme omkring showet. Vi glæder os rigtig meget til at vise det hele og dele det med danskerne, slutter Erik Struve Hansen.

Hvem deltagerne bliver, afsløres i det nye år.

Dansk Melodi Grand Prix 2024 foregår lørdag d. 17. februar kl. 20.00 og vises på DR 1 og på DRTV. Billetsalget starter d. 30. november kl. 10.00.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production