+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2024 DELTAGERE
melodi grand prix 2024 deltagere

Melodi Grand Prix 2024 deltagere

DR har afsløret Melodi Grand Prix 2024 deltagere. Målet er klart – Danmark skal i år i Eurovision finalen. DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus har på vanlig vis lyttet alle de otte nye Grand Prix sange igennem. Og i dette nyheds opslag kommer han med SIT bud på årets vindersang.

Grand Prix fanklub har klaget til DR

Den danske Grand Prix fanklub kæmper med at bevare optimismen efter tre år uden dansk deltagelse i Eurovision finalen. I semifinalen sidste år blev et lavpunkt nået med kun sølle seks point til Danmark. Hanne Bjørn fra den danske Grand Prix fanklub, siger til dr.dk, at kvaliteten af udvalgte sange simpelthen har været for ringe. Og hun giver også selve Grand Prix showet i 2023 et par drøje hug. Sangene var halvdårlige, og afstemningen var kaotisk, lyder det fra Hanne Bjørn. Derfor har fanklubben klaget sin nød til DR sammen med både eksperter og kritikere.

Melodi Grand Prix 2024 med ny strategi

Og der er blevet lyttet til kritikken. DR har i forbindelse med det kommende Melodi Grand Prix lagt en ny strategi. Chefen for Melodi Grand Prix 2024, Erik Struve Hansen fortæller til dr.dk, at man har gentænkt både selve showet og musikstrategien. Det vil både kunne ses og høres til Melodi Grand Prix 2024. Det handler om, at lave et nutidigt og moderne show, men samtidig have kærlighed og respekt for at samle hele Danmark til Melodi Grand Prix 2024.

Fokus på Eurovision

Den nye strategi er ifølge Erik Struve Hansen, at de udvalgte sange i højere grad vil gå rent ind hos lyttere og seere første gang de bliver hørt. Vi har også udvalgt de otte finalesange ud ffra en vurdering af, at de kan komme i Eurovision finalen, forklarer Erik Struve Hansen. Både sange som taler til de helt store følelser og ikke mindst de gode popsange.

Ole Tøpholm er tilbage som kommentator af Eurovision

Et led i den nye strategi er også, at tidligere Eurovision kommentator Ole Tøpholm vender efter tre års fravær tilbage til kommentatorboksen. Det udløste vrede hos både seere og Grand Prix fans, da Ole Tøpholm blev vraget i 2021. Lige siden har der dog stadig været kontakt med Ole Tøpholm. Efter sidste års Eurovision i Liverpool, begyndte mit comeback som kommentator at tage form, siger Ole Tøpholm til dr.dk. Jeg har haft nogle idéer, som vi har drøftet i en god og konstruktiv tone. Med Ole Tøpholm tilbage som kommentator, så får vi en ægte Grand Prix ekspert og entusiast til at holde seerne i hånden under de tre Eurovision shows, lyder det fra Grand Prix chef Erik Struve Hansen.

Melodi Grand Prix 2024 deltagere

Men er der så nogle af de otte finale sange, som har en chance i Eurovision? Ja, lyder det korte svar fra DJ Peter Christensen. Men der er også én sang, som efter min mening intet har at gøre i Melodi Grand Prix 2024. Min helt klare favorit blandt Melodi Grand Prix 2024 deltagerne er RoseeLu med sangen ‘Real Love’. Det er en popsang fyldt med god energi og glæde fra start til slut. Jeg savner dog det gamle Grand Prix kneb med et gå en tone op mod slutningen. Præcis som med ‘Smuk Som Et Stjerneskud’ med Brødrene Olsen, som vandt i 2000. Et andet godt bud på en vindersang er ‘I Need Your Love’ med færingen Janus Wiberg. Det er et storladent nummer leveret fra Grand Prix hjertet af Janus.

Melodi Grand Prix 2024 deltagere og deres sange:

Aura Dione – Mirrorball Of Hope

Basim – Johnny

CHU CHU – The Chase

Janus Wiberg – I Need Your Love

RoseeLu – Real Love

Saba – SAND

Stella – Sign Here

UBLU – Planetary Hearts

Den opmærksomme Grand Prix fan bemærker måske, at alle sange er på engelsk. Men det beror ifølge Grand Prix chef Erik Struve Hansen på en tilfældighed. Ud af de cirka 600 tilsendte sange, så valgte vi de otte, som vi mener har størst chance for at klare sig i Eurovision sammenhæng. Og det var tilfældigvis alle sange, som bliver sunget på engelsk.

Du kan læse mere om Melodi Grand Prix 2024 deltagerne og høre sangene via dette link: https://www.dr.dk/event/melodigrandprix/en-tidligere-vinder-og-en-popstjerne-her-er-deltagerne-i-dansk-melodi-grand

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production