+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2019 I HERNING
Melodi Grand Prix 2019 Herning

Melodi Grand Prix 2019 bliver i Herning. Det bliver Jyske Bank Boxen som skal danne ramme om Dansk Melodi Grand Prix 2019, lørdag d. 23. februar, oplyser DR.

Vindmaskiner, popmusik og glade dage venter forude. Det bliver i Herning, at det skal afgøres hvem der skal repræsentere Danmark ved næste års Eurovision i Israel.

Herning går All-in

Når DR, MCH og Herning tidligere har slået sig sammen om at afvikle årets største sangdyst, så har det altid været en garanti for et godt show. Hele Herning Kommune vil som tidligere yde det bedste for at gøre Dansk Melodi Grand Prix til en mindeværdig event. Det gælder for alle kommunens indbyggere uanset alder, lyder det fra borgmester i Herning kommune, Lars Krarup.

Hviler ikke på laurbærrene

Herning var senest Årets Grand Prix By i 2017. Her blev der arrangeret mere end 70 forskellige aktiviteter for borgerne rundt omkring i kommunen som en del af Grand Prix festen.

I 2019 gentager Herning Kommune succesen. Der bliver aktiviteter for eksempelvis kulturinstitutioner, skoler, daginstitutioner og ældrecentre i hele Herning Kommune. Derudover inviteres lokale interessenter som museer, detailhandel, restaurationer og uddannelsesinstitutioner til at blive en del af Grand Prix festen.

Kan Herning score endnu en vinder af Eurovision?

Herning og MCH har fire gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix:
2001 – Vinder: Rollo & King – ”Der står et billed’ af dig på mit bord” (nummer 2 i ESC)
2009 – Vinder: Brinck – ”Believe Again” (nummer 13 i ESC)
2013 – Vinder: Emmelie de Forest –  ”Only Teardrops” (Vinder af ESC)
2017 – Vinder: Anja – ”Where I am”” (nummer 20 i ESC)

Emmelie de Forest tog i 2013 ikke bare Danmark men det meste af Europa med storm. Hun gik fuldt fortjent hele vejen og vandt Eurovision med sangen “Only Teardrops”. Nu kommer Melodi Grand Prix tilbage til Herning. Så må tiden vise om der bliver kåret en vindersang der igen kan overtrumfe resten af sangene i Eurovision 2019.

Gode bud på en vindersang

Jagten på at finde de 10 sange som skal dyste mod hinanden er gået i gang. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at lytte til al den indsendte musik. Jeg synes, at det tegner rigtig godt, lyder det fra DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme. Der er virkelig kommet gode sange. Jeg håber, og tror på, at det lykkes at finde 10 gode sange, siger han.

Følg alle nyhederne om Dansk Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix 

Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2019 starter på fredag d. 26. oktober kl. 12 på DR Billet.

Indtil videre er der i videoen herunder et gensyn med vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018. Rasmussen med sangen “Higher Ground”.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production