+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2019 I HERNING
Melodi Grand Prix 2019 Herning

Melodi Grand Prix 2019 bliver i Herning. Det bliver Jyske Bank Boxen som skal danne ramme om Dansk Melodi Grand Prix 2019, lørdag d. 23. februar, oplyser DR.

Vindmaskiner, popmusik og glade dage venter forude. Det bliver i Herning, at det skal afgøres hvem der skal repræsentere Danmark ved næste års Eurovision i Israel.

Herning går All-in

Når DR, MCH og Herning tidligere har slået sig sammen om at afvikle årets største sangdyst, så har det altid været en garanti for et godt show. Hele Herning Kommune vil som tidligere yde det bedste for at gøre Dansk Melodi Grand Prix til en mindeværdig event. Det gælder for alle kommunens indbyggere uanset alder, lyder det fra borgmester i Herning kommune, Lars Krarup.

Hviler ikke på laurbærrene

Herning var senest Årets Grand Prix By i 2017. Her blev der arrangeret mere end 70 forskellige aktiviteter for borgerne rundt omkring i kommunen som en del af Grand Prix festen.

I 2019 gentager Herning Kommune succesen. Der bliver aktiviteter for eksempelvis kulturinstitutioner, skoler, daginstitutioner og ældrecentre i hele Herning Kommune. Derudover inviteres lokale interessenter som museer, detailhandel, restaurationer og uddannelsesinstitutioner til at blive en del af Grand Prix festen.

Kan Herning score endnu en vinder af Eurovision?

Herning og MCH har fire gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix:
2001 – Vinder: Rollo & King – ”Der står et billed’ af dig på mit bord” (nummer 2 i ESC)
2009 – Vinder: Brinck – ”Believe Again” (nummer 13 i ESC)
2013 – Vinder: Emmelie de Forest –  ”Only Teardrops” (Vinder af ESC)
2017 – Vinder: Anja – ”Where I am”” (nummer 20 i ESC)

Emmelie de Forest tog i 2013 ikke bare Danmark men det meste af Europa med storm. Hun gik fuldt fortjent hele vejen og vandt Eurovision med sangen “Only Teardrops”. Nu kommer Melodi Grand Prix tilbage til Herning. Så må tiden vise om der bliver kåret en vindersang der igen kan overtrumfe resten af sangene i Eurovision 2019.

Gode bud på en vindersang

Jagten på at finde de 10 sange som skal dyste mod hinanden er gået i gang. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at lytte til al den indsendte musik. Jeg synes, at det tegner rigtig godt, lyder det fra DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme. Der er virkelig kommet gode sange. Jeg håber, og tror på, at det lykkes at finde 10 gode sange, siger han.

Følg alle nyhederne om Dansk Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix 

Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2019 starter på fredag d. 26. oktober kl. 12 på DR Billet.

Indtil videre er der i videoen herunder et gensyn med vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018. Rasmussen med sangen “Higher Ground”.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production